10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
roba Nest Lil Planet frostig grønn
Bærekraftig
Variant:
 • roba Lille reir Lil Planet rosa
 • roba Nest Lil Planet grå
 • roba Nest Lil Planet turkis
 • roba Nest Lil Planet frostig grønn

Pris
482 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308208

EAN: 4005317327297

roba Nest Lil Planet frostig grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Roba-reiret ""Lil Planet"" med sitt hudvennlige, vannabsorberende og ekstra myke organiske bomullsstoff sørger for en kosete og tørr følelse i barnesengen. Spesielt babyer har et stort behov for kosing og elsker det koselig, mykt og varmt. Babyredet gir babyen den nødvendige reirvarmen og gir kjærlig sikkerhet. Reiret demper stolpene i barnesengens hodeområde og sørger for at babyens små lemmer holder seg inne i barnesengen. Med dette reiret ditt er også din lille kjære beskyttet mot trekk.

Roba Organic-tekstilserien ""Lil Planet"" er sertifisert i henhold til Global Organic Textile Standard GOTS og OEKO TEX® Standard 100. Produktene er laget av høy- kvalitetsgarn er hudvennlig og overraskende med en ekstra myk berøring og et nytt utseende. Bare de reneste, bærekraftige og ubehandlede materialene ble brukt til å produsere Bio-Baby-samlingen. Roba Bio-Baby-produktene holder form og supermyk følelse selv etter mange vasker. Takket være spesiell overflatebehandling og forvask forblir Bio-Baby-produktene supermyke. I tillegg brukes kun materialer som puster for å forhindre at babyen din blir overopphetet.

Produktdetaljer:
 • Passer til barnesenger 60 cm x 120 cm eller 70 cm x 140 cm.
 • Stoffstropper for å feste reiret til barnesengen
Tekniske detaljer:
 • Farge: grønn
 • dimensjoner: 170 cm lang, 16 cm høy, 4 cm dyp
 • Materiell front: musselin 100% bomull
 • Materiale bak: Terry Dot 80% bomull, 20% polyester
 • Fyll: 100% polyester
 • Vaskbar ved 40 ° C
 • Tørketrommel
"

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Nest Lil Planet frostig grønn
4.5
144 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 108
 
4 stjerner
| 20
 
3 stjerner
| 11
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Nest Lil Planet frostig grønn
roba Nest Lil Planet frostig grønn
482 kr