10% på vogner & bilstoler
10% på vogner & bilstoler
Kopier rabattkoden:
10BB3649
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre rabattkoden
roba Mud kjøkken 'Outdoor +', teakfarget med avtagbart trekk, værbestandig tre

roba Mud kjøkken 'Outdoor +', teakfarget med avtagbart trekk, værbestandig tre


Pris
1525 kr
Fri frakt*
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A313282

EAN: 4005317324425

roba Mud kjøkken 'Outdoor +', teakfarget med avtagbart trekk, værbestandig tre
Denne teksten er automatisk oversatt.
Det allsidige gjørmekjøkkenet med 2 flyttbare, robuste plastbrett, stort oppbevaringsrom og praktisk krok er værbestandig, slitesterk og lett å rengjøre.

Det teakfargede barnekjøkkenet er spesielt slitesterkt og tilbyr gutter og jenter leke ute i hagen, på terrassen og inne i huset.

Om vinteren kan hagekjøkkenet omgjøres innendørs til et ideelt håndverksbord med et oppbevaringsbrett for penner, modelleringsleire og håndverksmaterialer. Det allsidige barnehagekjøkkenet kan brukes som arbeidsbord eller lekebord og, takket være de to avtagbare trekkene, også som et gjørmebord. De to flyttbare plastrørene integrert under dekslene er laget av solid plast og er ideelle for bruk som lekeområde og er enkle å rengjøre.

Lagringsplass er gitt av et stort lagringsområde under plastrørene og et oppbevaringsbrett over. En praktisk krok fungerer som en oppheng for tilbehør.

Den stabile konstruksjonen uten synlige skruer i toppanelene og de barnevennlige avrundede hjørnene sikrer optimal sikkerhet for de minste.

Den klare monteringsanvisningen gjør det enkelt å montere seg selv.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner hagekjøkken (lengde x bredde x høyde): 35 x 89,5 x 88,5 cm
  • dimensjoner lekekar (lengde x bredde x høyde): 32 x 38,5 x 9 cm
  • Vekt: 10,2 kg
  • Maksimal lastvekt: 25 kg
  • Materiale: Massivt tre
  • Alder: Fra 18 måneder

Pleieinstruksjoner
Overflatene på det allsidige gjørmekjøkkenet kan vaskes.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Mud kjøkken 'Outdoor +', teakfarget med avtagbart trekk, værbestandig tre
5
6 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Mud kjøkken 'Outdoor +', teakfarget med avtagbart trekk, værbestandig tre
roba Mud kjøkken 'Outdoor +', teakfarget med avtagbart trekk, værbestandig tre
1525 kr