10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
roba Miffy 3 i 1 hvit barneseng
Variant:
 • roba Miffy 3 i 1 hvit barneseng
 • roba Seng Little Stars 3 i 1 hvit

Pris
3202 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A303902

EAN: 4005317324296

roba Miffy 3 i 1 hvit barneseng
Denne teksten er automatisk oversatt.
"tiger Roba Babysitter 3 i 1 barneseng i det søte ""Miffy"" -designet er et absolutt høyt lys i babyrommet og en praktisk og allsidig følgesvenn de første månedene av babyens liv. Barneseng leveres komplett med skummadrass, sengetøy i den søte Design 'Miffy', inkludert tikkende, polstret rede, baldakin og baldakin. Den kan brukes som en basseng, en sideseng eller som en barnebenk. Barneseng kan enkelt og sikkert festes til foreldrenes seng med stroppene som følger med, og kan ikke skli. Belsystemet forsvinner usynlig under foreldrenes sengemadrass. Med en høydejustering på 42,5 cm opp til ubegrenset senghøyde inkludert springfjærsenger, kan bassinet justeres optimalt til høyden på foreldrenes madrass. De kjærlig designede tekstilene i Design 'Miffy' av Babysitter 3 i 1 gir et optimalt soveklima. Sengetøyet i to deler består av en pute på 40x35 cm og en dyne på 80x80 cm. Barne dynen er laget av et pustende og temperaturbalanserende klimafiberfyll laget av 100% polyester. Trekkstoffet er laget av 100% bomull. Dynet kan brukes hele året og er slitesterkt og lett å ta vare på, ettersom quilten betyr at det ikke glir når det vaskes. Roba 3 i 1 barneseng er egnet fra fødselen og vokser sammen med barnet til en barneseng for eldre barn. Det multifunksjonelle talentet er også enkelt å montere (ca. 30 minutter). Bassinet og det komplette utstyret er utviklet og produsert med sikkerhetsbarriere i henhold til de nyeste sikkerhetsstandardene i samsvar med standarden EN 1130: 2019. Alt materialet som brukes i roba Stubenbett Babysitter 3 i 1 er testet for skadelige stoffer, sertifisert og regelmessig inspisert. Roba-bassinet 'Miffy' med flate stenger er malt i fargen hvit. Lakken som brukes er matsikker og snill mot huden. Liggeflaten er 90 x 45 cm.

Produktdetaljer:
Bassinet :
 • Farge: hvit
 • Materiale liggende overflate / ramme: MDF lakkert
 • Materiale sideskinner: kryssfiner
 • Liggende overflate: bredde x lengde 45 x 90 cm
 • Overordnede mål: Høyde med baldakin 145 cm x bredde 50 x dybde 95cm
 • Uendelig høydejusterbar
 • Kan brukes som ekstraseng, barneseng og benk
Sengesett:
 • Design: Miffy
 • Mål på sengetøy: 35 x 40/80 x 80 cm
 • Materiell sengetøy: 100% bomull
Inkludert i levering:
 • Dyneseng
 • skummadrass, reir og sengetøy
 • Pute og dyne
 • Baldakin og baldakin
 • "

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Miffy 3 i 1 hvit barneseng
5
16 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Miffy 3 i 1 hvit barneseng
roba Miffy 3 i 1 hvit barneseng
3202 kr