roba Lekekjøkken
Variant:
  • roba Lekekjøkken
  • roba Lekekjøkken - grå

Pris
1529 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A312991

EAN: 4005317326511

roba Lekekjøkken
Denne teksten er automatisk oversatt.
Roba lekekjøkkenet er et ekte plassbesparende vidunder. Likevel får små juniorkokker mye for pengene. Fordi et ekte matlagingstalent utfolder ferdighetene sine selv på et lite barnekjøkken.

Det er ingen grenser for fantasien deres, og barnet ditt vil ha mye moro med å tilberede sine egne retter. Barnekjøkkenet har komfyr med 2 kokesoner, stekeovn med dør, skap og vask inkl. vannkran med 2 dekorative knotter.

Akkurat som på et ekte kjøkken er de 3 knottene til tallerkenene og ovnen kan snus. Det gjennomsiktige vinduet på ovnen lar barnet ditt holde øye med maten som skal bakes eller kaken. Ved hjelp av klokken og dens roterende visere oppmuntres det også til å lære tiden på en leken måte.

Den enkle designen med en liten bordflate, aksenter i lilla/rosa og verdifull roba-merking gjør barnas kjøkken et blikkfang. Det romslige lekekjøkkenet inkludert skap og ulike opphengsmuligheter på kjøkkenvegg og side byr på rikelig med oppbevaringsplass. aden Dette betyr at mat og det omfattende kjøkkentilbehøret som følger med (metallpanne, visp, kokeskje, slikkepott, kjøkkenhåndkle, salt- og pepperbøsse) kan oppbevares i lekekjøkkenet. Så ingenting står i veien for en umiddelbar start på spillet!

Lekekjøkkenet for barn leveres demontert. Monteringen er veldig enkel.

Produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 30 x 52 x 63 cm.
  • Lekekjøkken består av: Komfyr med 2 brennere, stekeovn, skap, vask, kran med 2 dekorative knotter, 3 vridbare knotter for komfyr og stekeovn, klokke med roterende visere.
  • Tilbehør: panne, visp, kokeskje, slikkepott , kjøkkenhåndkle, salt- og pepperbøsse
  • Materiale: kryssfiner, heltre, MDF (lakkert)
  • Vekt: 6,3 kg
  • Alder: fra 3 år
Oppmerksomhet
Ikke egnet for barn under 3 år. Kvelningsfare på grunn av små deler som kan svelges.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
396 kr
Pris
386 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Lekekjøkken
4.5
13 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Lekekjøkken
roba Lekekjøkken
1529 kr