Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Lekekiste, 35 x 56 x 40,5 cm
For øyeblikket utsolgt
Pris
1033 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A182551

EAN: 4005317239019

roba Lekekiste, 35 x 56 x 40,5 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
Det praktiske roba -brystet av massivt tre og MDF i fargerikt design tjener ikke bare din lille kjære som et sete, men tilbyr også rikelig med lagringsplass for personlige skatter inne i brystet.

Lekekisten har et fargerikt, hengslet lokk med en sikker lokkbrems. Som et brystsete med en setehøyde på 35 cm og et utfellbart sete, tilbyr Allround er plass til barn i alderen 2 til 10 år.

Brystet kan suppleres til en sittegruppe med det praktiske, formfulle barnebordet, matchende benk og barnestol. Og du kan begynne å leke, spise, lage håndverk, male eller skrive.

Detaljer:
  • Kan også brukes som en benk med lagringsplass for koseleker, klær og leker.
  • dimensjoner bryst: 35 x 56 x 40,5 cm
  • Maksimal vekt: opptil 30 kg
  • Materiale: Kropp: heltre, fronter: MDF (lakkert), bakpanel: MDF (lakkert), hyller: MDF (lakkert)
  • Alder: fra 2 år

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Våre toppselgere