roba Lekehest Utendørs grå
-20%
Variant:
 • roba Lekehest Utendørs grå
 • roba Lekehest Utendørs teak

3383 kr
Pris
2720 kr
Fri frakt*
Du sparer
663 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A307790

EAN: 4005317324784

roba Lekehest Utendørs grå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • Alder: fra 3 år
 • Egnet for klatring, ridning, voltige og gymnastikk
 • Barna kan utvikle kreative ideer og øve seg på nye ridemuligheter.
 • Den faste manen og den vakre halen til hagehesten kan styles.
 • Et stag er festet til kroppen for å sikre absolutt stabilitet.
 • Hesten kan utstyres med standard sadler og trenser.
Dimensjoner og vekt:
 • Dimensjoner (bredde x lengde x høyde): 63 x 153 x 123 cm
 • Sittehøyde: ca. 89 cm
Materiale og vedlikehold:
 • Materiale: massivt tre
Inkludert i leveringsomfanget:
 • roba Lekehest Outdoor grå
Advarsel og sikkerhetsinstruksjoner:
  Advarsel: Ikke egnet for barn under 3 år. Må kun brukes under oppsyn av en voksen. Vi anbefaler at to voksne er sammen om å montere lekehesten. Tre er et naturprodukt. Synlige treårer, kvisthull og fargevariasjoner kan forekomme. Dyr som ekorn, fugler og katter forsyner seg gjerne av ryggen, halen eller manen, så det er best å dekke til hesten over natten.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Lekehest Utendørs grå
4.5
92 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 73
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Lekehest Utendørs grå
roba Lekehest Utendørs grå
3383 kr
2720 kr