roba lekegrind 'Cosiplay' 6-hjørnet Adam & Owl natur
Bærekraftig

roba lekegrind 'Cosiplay' 6-hjørnet Adam & Owl natur


Variant:
 • roba lekegrind 'Cosiplay' 6-hjørnet Adam & Owl natur
 • roba Lekegrind 6-hjørnet natur Liebhabbär

Pris
2150 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A304709

EAN: 4005317311784

roba lekegrind 'Cosiplay' 6-hjørnet Adam & Owl natur
Den 6-hjørnes lekegrind laget av massivt bøketre er utstyrt med en kosete tekstilinnsats og flate stenger og gir den beste allroundbeskyttelsen takket være den polstrede stoffinnsatsen som et rede. Alle naturlige treflater som babyer liker å bite på, har en babyvennlig finish. Lekegrinden er behandlet økologisk så vel som babyvennlig og splintfri. Hjulene med bremser sørger for at lekegrinden er stabil og mobil. Lekegrinden er utviklet i samsvar med de nyeste sikkerhetsstandardene i henhold til DIN EN 12227: 2010-12. Lekegrinden er utviklet i Tyskland i henhold til de nyeste sikkerhetsstandardene i samsvar med standarden EN 12227: 2010 og produsert i Europa. Lekegrinden med 6 hjørner fra roba-merket kan lastes opp til 15 kg og er en vakker, trygg lekeplass fra fødselen som garanterer lang brukbarhet og der barna dine elsker å oppdage verden.

Produktdetaljer:
 • Farge: naturlig
 • Design: Adam & ugle
 • Materiale liggende overflate: MDF
 • Materiell ramme og sideskinner: solid BIO-bøk
 • Mål: bredde x dybde x høyde 121 x 106 x 72 cm
 • Tredobbelt høydejusterbar
 • Beskyttelsesdeksel med sidepolstring
 • Trekk på materiale: 65% polyester, 35% bomull
 • Fyllingsmateriale: polyester fleece
 • Høyde på beskyttelsesinnsatsen: 23 cm
 • Rullesett med bremseruller
 • Kan lastes opp til 15 kg
Inkludert i leveransen:
 • Lekegrind
 • Bremsestyr
 • Stoffinnsats

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba lekegrind 'Cosiplay' 6-hjørnet Adam & Owl natur
4.5
121 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 83
 
4 stjerner
| 27
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 4
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba lekegrind 'Cosiplay' 6-hjørnet Adam & Owl natur
roba lekegrind 'Cosiplay' 6-hjørnet Adam & Owl natur
2150 kr