Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Gyngehest, hvit og grå
For øyeblikket utsolgt

Pris
1201 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A285864

EAN: 4005317312019

roba Gyngehest, hvit og grå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med roba gyngehesten laget av massivt tre av høy kvalitet i hvitt og grått, fremmer du barnets motoriske ferdigheter, følelse av berøring og aktivitet. Barn elsker å svinge! Gyngdyret er utstyrt med en sikker gyngestol og rygg og armlener for babyer og småbarn. Takket være den avtakbare beskyttelsesringen vokser artikkelen hos barnet ditt. Så snart barnet ditt er større og kan sitte på egen hånd, fjern ganske enkelt beskyttelsesbøylen. Gyngeleken med vippesete er designet for barn med sine avrundede hjørner og kanter og byr på sikker gyngemoro i mange år.

Gyngehesten leveres demontert. Monteringen er veldig enkel. Alt brukt materiale er testet og sertifisert for skadelige stoffer. I tillegg blir de jevnlig sjekket under produksjonen. Alle overflater er tørkbare og enkle å rengjøre. Roba gyngehesten ble utviklet i Tyskland i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden for leker EN 71-1: 2014 og passer for barn fra 12 måneder. Gyngehesten av massivt tre har en setehøyde på 27 cm. Dimensjonene er 82 x 43 x 55 cm. Gyngehesten egner seg opp til en kroppsvekt på 25 kg.

Detaljer :
  • Mål (LxBxH): 82 cm x 43 cm x 55 cm
  • Sittehøyde: 27 cm
  • Materiale: Laminert tre, formet tre
  • Lastekapasitet: opptil 25 kg
  • Med avtagbar beskyttelsesring
  • Hvit og grå lakkert
  • Alder: fra 12 måneder
Oppmerksomhet
Brukes kun under voksenoppsyn. Risiko for personskader!

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Gyngehest, hvit og grå
5
56 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 45
 
4 stjerner
| 10
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere