roba Glidende vogn Miffy
Pris
1109 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A280924

EAN: 4005317314235

roba Glidende vogn Miffy
Denne teksten er automatisk oversatt.
Miffy® glidende roba-vogn leveres med et 35-delt, kjærlig designet byggesteinsett i en søt miffy®-design. Med de grå, hvite og mintfargede trykte byggesteinene i forskjellige former, kan alle slags ting startes. Enten du løser dine første matteproblemer med mamma og pappa, øver på klokketider, stabler sammen, sorterer puslespill i skyvevogner eller bare forundrer dem - miffy® byggeklosser er en fantastisk måte å spille og lære.

Små dukkemødre kom raskt på ideen om å bruke barnevognen som dukkevogn. Miffy® roba glidevogn brukes til og med som støtte for å få enda mer sikkerhet når du løper. Alle materialer som brukes til glidevogn og byggesteinsett er testet for skadelige stoffer og sertifisert. Miffy® push roba-vogn med 35-delt byggesteinsett ble utviklet i Tyskland i samsvar med den europeiske sikkerhetsstandarden for leker EN 71-1: 2014 og passer for barn fra 12 måneder og oppover. Vognen er 23 cm bred og 31 cm lang. Håndtakets høyde er 39 cm.

Detaljer:
  • Mål: 23 x 31 cm
  • Håndtakshøyde: 39 cm
  • Materiale: tre, lakkert MDF
  • Skyvevogn 'Miffy' med byggesteinsett
  • Med 35-delt sett med kjærlig trykte treklosser
  • Kan brukes som dukkevogn
  • Alder: fra 12 måneder

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Glidende vogn Miffy
5
4 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Glidende vogn Miffy
roba Glidende vogn Miffy
1109 kr