Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Ekstra seng hvit 60 x 120 cm med madrass
For øyeblikket utsolgt

roba Ekstra seng hvit 60 x 120 cm med madrassPris
2556 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A307705

EAN: 4005317325026

roba Ekstra seng hvit 60 x 120 cm med madrass
Denne teksten er automatisk oversatt.
Roba-ekstrasengen er høydejusterbar og kan brukes som en påleggsseng til foreldrenes seng takket være de 5 avtakbare trinnene i barnesengelementet. Barneseng på 60 x 120 cm kan festes sikkert til sidesiden (maks. Tykkelse 4,5 cm) på foreldrenes seng fra en høyde på 22 cm til en høyde på 42 cm. Barneseng kan utstyres med 4-delt robasengesett bestående av pute, teppe, baldakin og rede i mange forskjellige design og passer dermed inn i alle barnehager med sin tidløs enkle design. Med glidebryter som er satt inn, kan du forvandle sammenleggbar seng til en barneseng for babyen din. Senere kan du gjøre det mulig for smårollingen å komme seg inn og ut av barnesengen trygt ved å utelate glidende trinn. Roba-sammenleggbar seng er designet i Tyskland og oppfyller de nyeste sikkerhetsstandardene i henhold til EN 716 - 1: 2017 + AC: 2019, den er enkel å montere og ef-sertifisert. Roba ekstra seng inkl. spalteramme har en liggende overflate på 60 x 120 cm.

Produktdetaljer:
 • Kan brukes som sideseng (maks. tykkelse på sidepanelet 4,5 cm)
 • liggende overflaten er 6 ganger høydejusterbar
 • 5 avtakbare glidende trinn
Tekniske detaljer:
 • Farge: hvit
 • Materiale: kryssfiner, lakkert
 • liggende overflate: bredde x lengde 60 x 120 cm
 • Mål (HxBxD): 76 x 66 x 121,5 cm.
 • Lamellramme kan justeres fra min. 22 cm til maks. 42 cm
Inkludert i leveransen:
 • Ekstra seng
 • Lamellramme
 • Madrass

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Ekstra seng hvit 60 x 120 cm med madrass
4.5
18 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere