RABATTKODER til 2. advent 🕯
RABATTKODER til 2. advent 🕯
Kun i dag:
Opptil 700kr ekstra!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Byttepute myk Benny Style turkis
For øyeblikket utsolgt

Pris
413 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A286786

EAN: 4005317319636

roba Byttepute myk Benny Style turkis
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den skiftende roba-matten myk i moderne ""roba-stilen"" Design med sitt søte bjørneflate ""Benny"" og to ører som blikkfangere gir sin 3-sidige hevede kant for mer sikkerhet og sikkerhet når du skifter og pleier. Skiftematten er mykt polstret slik at babyen din ligger komfortabelt. Overflatestoffet på skiftematen med vann- og smussavvisende belagt overside er spesielt hudvennlig og kosete. Den høykvalitets moderne e ""roba style"" -serien tilbyr produkter til babyer som er utstyrt med tekstiler laget av lettstelt vattert mikrofiber. Produkter i Roba-stil overbeviser med sitt trendy utseende, som kan integreres i ethvert oppholdsrom eller babyrom, og deres behagelige myke følelse. Alle materialer som brukes til stellebordsmatte er testet for skadelige stoffer, sertifisert og testet regelmessig. Overflaten på skiftematten kan tørkes ren og er enkel å rengjøre.

Produktdetaljer
  • Kan brukes på begge sider, hvit bak
  • Med søt motiv
  • 3-sidig hevet kant
  • Overflaten er lett å tørke av og lett å rengjøre
Tekniske detaljer
  • Farge: turkis
  • Materialfylling: 100% polyester
  • Materialets overside: PU-belagt
  • Mål: ca. 85 x 75 cm
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Byttepute myk Benny Style turkis
4.5
209 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 171
 
4 stjerner
| 28
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 4
 
1 stjerne
| 3
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere