roba Barneseteregruppe med Deluxe lekekar Utendørs

roba Barneseteregruppe med Deluxe lekekar Utendørs


Variant:
  • roba Barnesett Picknick til
  • roba Barneseteregruppe med Deluxe lekekar Utendørs

Veil. pris¹
1320 kr
Pris
1265 kr
Fri frakt
Du sparer
55 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A275674

EAN: 4005317316093

roba Barneseteregruppe med Deluxe lekekar Utendørs
Denne teksten er automatisk oversatt.
Outdoor Deluxe roba barnesete sett med lekekar i grått for barn fra 12 måneder til 8 år er laget av høy kvalitet, robust, glasert massivtre. Setesettet er spesielt stabilt og byr på hageglede for gutter og jenter. Det multifunksjonelle gjørmebordet fungerer som sittegruppe for piknik, og takket være den avtakbare bordplaten også utenfor som et fantastisk lekebord for sand, vann og gjørme! Om vinteren kan sittegruppen gjøres om til et håndverksbord med oppbevaringsbrett for håndverksartikler. De fast boltede benkene (setehøyde: 27 cm) tilbyr et behagelig og trygt sete for barn. Bordplaten (89x33,5 cm) til sittegruppen er flyttbar slik at barna dine kan leke med vann og bygge sandslott. På kort tid er bordplaten på plass igjen og kan brukes til håndarbeid, bygging og maling i hagen eller til og med i huset. De to plastkarene (HxBxD: 9x38,5x32 cm hver) laget av robust plast er avtakbare og enkle å rengjøre. Lek- og setesettet kan suppleres med praktisk tilbehør fra vårt utesortiment. Den stabile konstruksjonen uten synlige skruer i topplatene og de avrundede hjørner egnet for barn sikrer optimal sikkerhet. Sittegruppen heltre er produsert i henhold til EN71-1: 2014 + A1: 2018 standarder for innendørs og utendørs bruk utendørs og leveres demontert. De tydelige monteringsinstruksjonene muliggjør enkel montering. Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer, sertifisert og sjekket regelmessig under produksjonen. Overflatene på setesettet er vaskbare. Dimensjonene til barnas sittegruppe er (HxBxD): 50 x 89 x 85,5 cm, bord og benker kan lastes opp til 50 kg hver. Med roba Outdoor Deluxe-samlingen ble spesiell oppmerksomhet rettet mot den stabile konstruksjonen. Alle Outdoor Deluxe-produktene er laget av solid massivtre. Outdoor Deluxe-kolleksjonen er værbestandig og spesielt holdbar.

Produktdetaljer:
  • Farge: grå
  • Materiale: MDF, lakkert
  • >
  • Mål: 50 x 89 x 84,5 cm. Bordplate (LxW: 89 x 35 cm). Sittehøyde 27 cm
  • Artikkelvekt: 11,2 kg
  • Maksimal vekt: 50 kg
Inkludert i levering:
  • Barnestolgruppe for 4 barn
Se på trinnet ditt!
Artiklene er laget av solid barskog / paier granved. Oppmerksomhet: Dette treverket har en sterk harpiksaktig lukt, som er helt naturlig!
Setesettet leveres demontert.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Barneseteregruppe med Deluxe lekekar Utendørs
4.5
74 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 47
 
4 stjerner
| 16
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Barneseteregruppe med Deluxe lekekar Utendørs
roba Barneseteregruppe med Deluxe lekekar Utendørs
Veil. pris¹ 1320 kr
1265 kr