roba Baby rede Style Benny turkis
Variant:
 • roba Baby rede Style Liljekrosa
 • roba Baby rede Style Benny turkis

Pris
808 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A286805

EAN: 4005317319667

roba Baby rede Style Benny turkis
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Babyenes ""roba-stil"" med det søte bjørne-ansiktet ""Benny"" er en praktisk følgesvenn når du er ute og er med babyen din. Babyen din føler seg trygg og trygg i det mykt polstret roba koseteinet. Den hevede kanten av den kosete sengen sikrer sikkerhet og kan åpnes og lukkes i nedre område med borrelåsfester.

Cuddle nest er velegnet som skiftematte, koseseng i sofaen, barneseng til på veien og som et mykt underlag på gulvet.

Den høye kvaliteten, den moderne e ""roba style"" -serien, tilbyr produkter til babyer som er utstyrt med tekstiler laget av lettstelt vattert mikrofiber. Produkter i robustilen overbeviser med sitt trendy utseende, som kan integreres i hvilken som helst stue eller babyrom, og deres behagelige myke følelse. Polyesterfleece-fylling av den liggende overflaten til babyenes reir kan fjernes med glidelås før vask (40 ° C). Alle materialer som brukes i ""roba Style"" er testet for skadelige stoffer, sertifisert og regelmessig testet.

produktdetaljer:
 • Kan brukes som stellematte, kosete bed i sofaen, reiseseng og som et mykt underlag på gulvet
 • Hevet felg for mer sikkerhet
Tekniske detaljer:
 • Farge: turkis
 • Materiale: mikrofiber
 • Materialfylling: polyester fleece
 • Ytre dimensjoner: bredde x lengde x høyde 50 x 80 x 16 cm
 • Indre dimensjoner: bredde x lengde x høyde 30 x 70 x 14 cm
 • For barn opp til en høyde på ca. 65 cm
 • Vaskbar ved 40 ° C (uten polyesterfleece-fylling av liggende overflate)
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Baby rede Style Benny turkis
4.5
125 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 99
 
4 stjerner
| 16
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Baby rede Style Benny turkis
roba Baby rede Style Benny turkis
808 kr