Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba 3in1 bassinet med barriere Little Stars safe sleeping®
For øyeblikket utsolgt

roba 3in1 bassinet med barriere Little Stars safe sleeping®Pris
3055 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308670

EAN: 4005317326726

roba 3in1 bassinet med barriere Little Stars safe sleeping®
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Roba Safe Asleep® 3in1 barneseng med barriere gir et ideelt sovemiljø og er en ekstra barneseng til foreldresengen, barnesengen og barnebenken i ett.

Barnesengen er ferdig i taupe, og har en pustende madrass med jaquard-deksel, en polstret safe sovende® nest Air og en patentbeskyttet sikkerhetsbarriere.

Bassinet ""safe sleeping® 3in1"" kan enkelt og sikkert festes til foreldresengen med de medfølgende stroppene og enkelt justeres til høyden på foreldresengen med høydejusteringen. Fire medfølgende bremsehjul gjør den til en mobil basseng eller barneseng. 3in1 bassinet passer fra fødsel og vokser med barnet opp til barnebenken for eldre barn.

Safe sleeping®-merket fra roba er spesielt utviklet for å skape forutsetninger for et optimalt sovemiljø, og derved fremme trygg søvn for babyer. Den punktelastiske og luftsirkulerende safe sleep®-madrassen er utstyrt med AIR-balancesystemet, som fungerer som et naturlig klimaanlegg og sikrer en temperaturbalanse og et sunt velværeklima. Det pustende mesh -materialet i safe sleeping® -reiret forhindrer CO2 -pust og tillater optimal lufttilførsel, noe som minimerer risikoen for overoppheting. Safe sleeping® madrasskjernen er testet for skadelige stoffer i samsvar med Oeko-Tex® Standard 100. Det avtakbare trekket til safe sleeping® madrassen kan vaskes ved 60 ° C.

Barneseng og komplett utstyr er utviklet i Tyskland i henhold til de nyeste sikkerhetsstandardene i henhold til EN 1130: 2019. Alle materialene som brukes i roba 3in1 bassinet er testet for skadelige stoffer, sertifisert og regelmessig inspisert under produksjonen. En forlengelsesrem for feste til spesielle fjærmadrasser er tilgjengelig med artikkelnummer 204105 som passer.

Produktdetaljer:
 • Farge: Taupe
 • Material liggende overflate: MDF lakkert
 • Materialramme/sideskinner: kryssfiner
 • Tekstil: 100% bomull
 • Fyll: Polyester fleece
 • Liggende overflate: Bredde x lengde 45 x 90 cm
 • Uendelig høydejusterbar
 • Pustende, punktelastisk madrass med Jaquard-trekk
 • Kan brukes som en ekstra seng til foreldrenes seng, som en bassinet og som en barnebenk
Inkludert i levering:
 • Bassinet
 • Madrass med Jaquard -deksel
 • Polstret rede med pustende nettingmateriale
 • En sikkerhetsbarriere
 • 4 avtagbare hjul
 • "

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba 3in1 bassinet med barriere Little Stars safe sleeping®
4.5
57 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 36
 
4 stjerner
| 14
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere