Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Samle EKSTRA poeng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
roba 2-delt seteredusering Miffy®
Pris
318 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A272040

EAN: 4005317313627

roba 2-delt seteredusering Miffy®
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Sitte roba reduksjonsenhet i den fortryllende miffy® består av en mykt polstret sittepute og en mykt polstret ryggpute. Høy stolinnlegg passer til alle versjoner av ""Sit Up"" roba høystol og ""Grow Up"" roba trapp høy stol. Det myke møbeltrekket, de ekstra tykke sidekuddene og det høye ryggstøttet til høystolinnleggene gir veldig god støtte og den beste sittekomforten. Seteforringeren består av en PU-belagt bomull-polyesterblanding og en fylling av 100% polyester. Overflatestoffet er spesielt hudvennlig og kosete for barnet ditt. Seteforringeren er enkel å rengjøre og kan tørkes av med en fuktig klut. Alle materialer som brukes i setet i todeler er testet for skadelige stoffer og sertifisert.

Produktdetaljer:
  • Farge: grå
  • Design Miffy.
  • Materialdeksel: PU-belagt bomullspolyesterblanding (65% polyester 30% bomull)
  • Materialfylling: 100% polyester
  • Mål: bredde x lengde x høyde 42 x 4 x 59 cm
  • ekstra tykk sidepolstring
  • Maskinvaskbar ved 30 ° C
  • egnet for tørketrommel
  • alle materialer som er brukt er testet og sertifisert for skadelige stoffer
  • Passer for høy stol ""Sit Up"" og ""Grow Up"" trapp
Oppmerksomhet: ikke stryke, ikke renseri, ikke blekemiddel"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba 2-delt seteredusering Miffy®
4.5
61 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 47
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba 2-delt seteredusering Miffy®
roba 2-delt seteredusering Miffy®
318 kr