reer Stellebordvarmer FeelWell
Pris
934 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A195303

EAN: 4013283019269

reer Stellebordvarmer FeelWell
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Forsiktig: Hypotermi!
Siden babyer og småbarn, i motsetning til oss voksne, ennå ikke kan generere sin egen varme gjennom bevegelser eller skjelving, er det spesielt viktig å sørge for at babyens kroppstemperatur opprettholdes. Spesielt etter B aden eller ved bleieskift kan spesielt babyer raskt bli hypotermiske og dermed bli forkjølet. FeelWell stellebordets strålevarmer fra reer forhindrer dette ved å gi behagelig og beroligende øyeblikkelig varme.

Individuelt justerbart varmehode
Vippeelementet, som kan justeres opp til 50° , sørger for at du kan rette varmestrålingen presist og fremfor alt jevnt. Denne funksjonen viser seg å være svært praktisk, spesielt ved stellebordet, da ønsket temperatur kun rettes mot området som skal varmes opp. Dette sikrer at babyen ikke fryser og foreldrene ikke svetter under varmestråleren. FeelWell stellebordsstrålevarmeren er også svært økonomisk i forbruk takket være det vippbare varmehodet, da det umiddelbart gir koselig varme der det trengs.

Alltid riktig temperatur takket være to valgbare varmenivåer
FeelWell stellebordsstrålevarmeren fra reer har to forskjellige varmenivåer, som kan velges raskt og enkelt med en trekksnor. Dermed tilbyr den riktig varmeeffekt i alle miljøer og romtemperaturer.

Enkel veggmontering takket være den avtakbare veggbraketten
Den avtagbare monteringsplaten gjør monteringen av stellebordet strålende varmere barnelek. Denne kan enkelt festes til veggen med de medfølgende skruene og pluggene. Takket være veggmonteringen er stellebordets strålevarmer svært plassbesparende og utenfor rekkevidde for små barnehender.

Spesielt sikker takket være den automatiske utkoblingsfunksjonen som kan slås av
Spesielt når du har det travelt, kan det skje at du glemmer å slå av stellebordets strålevarmer. Takket være den automatiske utkoblingsfunksjonen som kan slås av, har du én ting mindre å bekymre deg for. For å aktivere den automatiske avstengingsfunksjonen, sett ganske enkelt timerbryteren på bunnen av enheten til ""ON"" og stellebordets strålevarmer vil automatisk slå seg av etter 10 minutter. Men hvis de 10 minuttene med strålevarme ikke er nok for deg, kan enheten slås på igjen på kort tid.

Enkel betjening takket være trekkbryteren
Etter B aden eller når du skifter eller kler på babyen, har mødre og pappaer hendene fulle. Du har ikke tid til å forholde deg til teknisk komplisert utstyr. FeelWell stellebordets strålevarmer slås på på et øyeblikk med ett trekk og gir umiddelbart beroligende varme. Ved å trekke i ledningen igjen kan varmenivået endres eller apparatet kan slås av igjen.

Perfekt beskyttet mot nedkjøling!
Hos oss voksne er kroppens egne klimaanlegget reagerer automatisk på ulike temperaturstimuli utenfra. Det spiller ingen rolle om vi føler varme eller kulde. Hos babyer er varmereguleringen via huden ennå ikke ferdig utviklet. Deres små kropper er ikke i stand til å tilpasse sin egen temperatur til fallende utetemperaturer. Barnets kroppstemperatur synker så snart luften i miljøet kjøles ned. Derfor blir de små raskt utsatt for hypotermi og trenger din hjelp, spesielt i de første månedene av livet, for å føle seg helt komfortable.

Produktdetaljer:
  • Temperaturfordeling testet i henhold til standarden for medisinsk utstyr (IEC 601-2-21)
  • Slåbar automatisk utkobling
  • Truk i bryteren for å velge to varmenivåer: 400 W / 800 W (230) V)
  • Varmehode kan vippes opp til 50
Tekniske detaljer:
  • Farge: hvit / grå
  • Mål (bredde x høyde): ca. 52 x 155 til 185 cm
  • Kabellengde: 185 cm (med sikkerhetsplugg)
  • Materiale: stål, plast
Inkludert i leveransen:
  • Skelebord strålevarmer
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Stellebordvarmer FeelWell
5
23 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 19
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

reer Stellebordvarmer FeelWell
reer Stellebordvarmer FeelWell
934 kr