Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

reer Infrarødt klinisk termometer Color SoftTemp 3in1 kontaktløst
For øyeblikket utsolgt

reer Infrarødt klinisk termometer Color SoftTemp 3in1 kontaktløst


Pris
369 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A343265

EAN: 4013283980507

reer Infrarødt klinisk termometer Color SoftTemp 3in1 kontaktløst
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Instruksjoner for bruk.

Feber er ikke en sykdom, men en beskyttende reaksjon av kroppen mot infeksjoner. Økningen i temperatur får kroppen til å handle på egen hånd mot en rekke forskjellige patogener. Høy feber kan imidlertid svekke viktige kroppsfunksjoner alvorlig og er en stor belastning, spesielt for den sensitive organismen til små barn. Med Colour SoftTemp klinisk termometer kan du raskt og enkelt sjekke temperaturen til babyen eller barnet ditt.

Spesielt skånsom febertaking
Å ta en rektal temperatur er vanligvis ubehagelig for små og kan fort bli en utfordring med livlige barn. Color SoftTemp tilbyr deg et raskt og ukomplisert alternativ for den første febermålingen: takket være den infrarøde teknologien er febermålingen berøringsfri og smertefri i løpet av ett sekund. Det gjør å ta kroppstemperaturen så behagelig som mulig og krever knapt noe samarbeid fra barna.

Ideell for om natten
For å kunne overvåke forløpet kontinuerlig feberen, nattlig måling er uunngåelig. Men siden en god natts søvn er ekstremt viktig for en rask restitusjon, bør du unngå å vekke barnet om natten hvis det er mulig. Den kontaktløse målingen, det opplyste displayet, den optiske feberalarmen og signaltonen som kan slås av er de ideelle følgesvenner for ukomplisert og problemfri temperaturovervåking om natten.

Raskt advart ved evt. feber
Slik at du med et øyeblikk kan se om barnet ditt har forhøyet temperatur eller til og med feber, har Color SoftTemp blitt utstyrt med en tre-trinns visuell feberalarm. Ved normal temperatur lyser displayet grønt. Forhøyet temperatur (37,5°C - 37,9°C) viser termometeret med en oransje farget skjerm. Dette er indikatoren for å måle oftere for å holde øye med en temperaturøkning. Men hvis termometeret oppdager feber hos barnet ditt (fra 38°C), vil du raskt bli informert med en akustisk advarsel og et signalrødt display.

Nøyaktig måling
Det infrarøde termometeret er også utstyrt med en posisjons-LED. LED-en viser deg nøyaktig hvor temperaturen måles. Dette er uunnværlig for pålitelig temperaturmåling, spesielt om natten, når målingen er tatt i mørket, for ikke å forstyrre den sunne søvnen til barnet ditt.

Godt informert
For å enkelt kontrollere feberutviklingen og restitusjonen til barnet ditt, anbefales det å spore de individuelle målte verdiene og sammenligne dem med hverandre. Takket være det integrerte måleminnet vil termometeret gjøre denne oppgaven for deg. Den lagrer de siste 25 målte temperaturverdiene og gjør det dermed lettere for deg å følge temperaturkurven.

Universelt anvendelig
Selv om barnet ditt ikke er syk, beviser termometeret å være en nyttig hjelper i hverdagen. Ved å bytte til overflatemålingsmodus kan Color SoftTemp også brukes til å måle rom- og badevannstemperatur. I tillegg kan den også brukes til å sjekke om babygrøt eller supper har riktig serveringstemperatur.

Produktdetaljer:
 • Farge: hvit /grå
 • Måler kroppsoverflate og romtemperatur
 • Enkel måling om natten takket være opplyst display
 • Minne for målt verdi: 25 minneplasseringer
 • Valgfri temperaturalarm: grønn <37,5°C, oransje 37,5-37,9°C, rød > 37,9°C
 • Akustisk feberalarm > 37,9°C (kan slås av)
 • Automatisk utkoblingsfunksjon
 • Måletid: ca. 1 sekund
 • Måleområde: 32,0 °C - 42,9 °C (kroppstemperatur) 0 °C - 99,9 °C (omgivelses- og overflatetemperatur)
Produktdetaljer:
 • 1 x termometer
 • 2 x AAA alkaliske batterier
 • 1 x bruksanvisning
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Infrarødt klinisk termometer Color SoftTemp 3in1 kontaktløst
4.5
110 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 88
 
4 stjerner
| 16
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere