reer Badetermometer S barnepadde
Pris
111 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A342904

EAN: 4013283240533

reer Badetermometer S barnepadde
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Instruksjon for bruk.

Vanntemperaturen spiller en avgjørende rolle for barnets trygge badeopplevelse. Hvis vannet er for kaldt, fryser barnet raskt. Hvis vannet er for varmt, kan babyens sensitive hud bli farlig skåldet. Derfor er det viktig å sjekke badetemperaturen før og under plaskemoroa. Badetermometeret fra reer lar foreldre raskt sjekke om vannet har riktig temperatur for deres baby eller småbarn.

Enkel temperaturkontroll
Med den store, lett-å- les skala, kan du enkelt se hvor varmt vannet er. For en enda raskere sjekk av den optimale badetemperaturen er Smile ys lagt til skalaen ved spesifikke temperaturer. Så du kan se med et øyeblikk om vannet er i komfortsonen, for varmt eller for kaldt for din lille kjære.

Trygg badeglede
Badetermometeret er laget av uknuselig plast, en fleksibel kapillærholder og er ultralydsveiset. Dette forhindrer at små deler løsner og svelges av barn. I designet ble det lagt spesiell vekt på at den ikke har hjørner og kanter, slik at det ikke er fare for skade.

Passer for barn Design
Badetermometeret i S barnepadde- Design gir sine søte detaljer for spesiell bademoro. På grunn av den vanntette behandlingen flyter termometeret alltid på vannoverflaten. Så den måler ikke bare temperaturen på vannet, men inviterer deg bokstavelig talt til å leke.

Enkel og raskt tørkende
Luftkanaler er integrert på baksiden. Disse sørger for rask og enkel tørking. Dette forhindrer ubehagelig lukt og mulig muggvekst - for en lang og hygienisk ren bruk. Termometeret tørker raskest når det lener seg mot veggen med kapillæren vendt mot veggen.

Kvalitet og sikkerhet
For å gi maksimal beskyttelse for barn blir reer-produkter inspisert i henhold til strenge tester standarder. Ved å gjøre dette gjennomgår artikkelen ikke bare interne tester, men blir også undersøkt av uavhengige institutter. Reer har fått testet badetermometeret i henhold til den tøffe gjeldende sikkerhetsstandarden DIN EN 71-1 (sikkerhet for leker) og andre spesifikasjoner. Resultatet: Produktet fra reer er trygt for barn og gir nøyaktige måleresultater. De bekreftet at produktet vårt oppfyller spesielle krav til leker for barn under 36 MOONder. Kun materialer fri for skadelige stoffer og myknere brukes i produksjonen - fri for kvikksølv, PVC og BPA.

Produktdetaljer:
  • For en trygg bading opplevelse
  • Søtt motiv
  • Klar skala
  • Merking for optimal badetemperatur
  • Kviksølvfri, BPA-fri
  • Måleområde 0 °C til maks. 50 °
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Badetermometer S barnepadde
5
48 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 47
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

reer Badetermometer S barnepadde
reer Badetermometer S barnepadde
111 kr