Førstegangsutstyr-rabatt
Førstegangsutstyr-rabatt
Kun i dag:
Spar opptil 700kr!
00
Timer
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode
RECARO Sommerdeksel Grå for Tian-serien
-61%
476 kr
Pris
188 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
288 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A311311

EAN: 8050038142953

RECARO Sommerdeksel Grå for Tian-serien
Denne teksten er automatisk oversatt.
Genial tenking gjelder alle detaljer. Komfortabel reise på varme dager er gitt med vårt spesialdesignede sommerdeksel. Det pustende mesh-stoffet gir optimal luftsirkulasjon og forhindrer opphopning av fuktighet.

Trekket av mykt materiale er enkelt å feste over setet og holder barnet ditt tørt og setet beskyttet mot smuss og flekker. Det moderne e-tilbehøret i lysegrått passer perfekt til barnesetet ditt, uavhengig av farge. Etter lange reiser om sommeren kan trekket raskt fjernes uten å ta av selen og kan vaskes i maskin opp til 30 ° C.

Produktdetaljer:
  • Pustende mesh-stoff
  • Optimal luftsirkulasjon
  • Forhindrer dannelse av fuktighet
  • Rask og enkel å montere
  • Beskytter setet mot smuss og flekker
  • Maskinvaskes ved 30 ° C
Kompatibel med:
  • Tian
  • Tian Elite
Inkludert i levering:
  • Sommerdekke
Barnesete er ikke inkludert.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Recaro

RECARO Trygg Foreldreskap

Som forelder har en alltid en tanke som går i bakhodet for å skape trygge omgivelser for sitt barn, dette gjelder spesielt når vi frakter våre barn i moderne og trygge biler. Statlige lover & regler kontrollerer og er med på å veilede utviklingen av kvalitetssikring som bilseter. Produktene er produsert i henhold til bransjens normer som respekterte og annerkjente produsenter har fulgt i mange år. RECARO gir deg og ditt barn bekreftelsen på deres streben etter perfeksjon innenfor sikkerhet, ergonomi og funksjonalitet for deres barn samtidig som det oppfyller bransjens krav, selskapet aksepterer ingen kompromisser.

100 Års Erfaring

Historien til Recaro begynte helt tilbake i 1906, Stuttgart Tyskland. Da i en annen del av bilbransjen enn hva en skulle tenkt seg til idag, nemligen racerbilsikkerhet. Recaro forsket deretter på flykomfort i henhold til flyseter og dets bruk på kommersielle flygninger på 70 tallet da jetset livet var på topp og komfort kunne kjøpes. Med over 100 års lidenskap for sikkerhet har skaperene av Recaro kommet langt og satt mange bransje-normer opp gjennom tiden de har satt sitt fokus. De siste årene har merket møtt nye utfordringer når det gjelder komfort og sikkerhet med Recaro kids bilstoler og Recaro gaming stoler. Ikke nok med det, men lag som Real Madrid og Borussia Dortmund bruker stoler fra RECARO, det sier mangt om komforten og behovet idrettsutøvere har for restitusjon. Recaro ligger ikke på latsiden, deres mål for ultimat sikkerhet, deres bilstoler er i konstant utvikling! Det jobbes med å utvikle og skape nye normer for det neste århundre, både til eksisterende kjøretøy og tilbehør til ditt kjøretøy! Hvem vet hva fremtiden bringer, kanskje flyvende biler i fremtiden vil ha Recaro bilstol som standard for store og små.

Kvalitet & Sikkerhet & Design

Disse ord er pilarer for Recaros' bilstoler, heldigvis er det ingenting som varer evig bortsett fra selskapets forpliktelse til å tilby deg den høyeste kvalitet av bilstoler for babyer- og barn. Deres bilsete modeller er utformet ergonomisk for den beste sittestilling, sikker og trygg sitte-posisjon og ikke minst topp polstrings ved tilfeller av støt fra de vinkler som måtte oppstå ved en kollisjon. Materialet er av høy kvalitet, meget slitesterk og går parallelt i design-øyemed, og sist men ikke minst sikkerhetsteknologisk hånd i hånd med utmerket produktkvalitet og kontrollerte miljøpåvirkninger.

Bilstoler & Triller

Recaro leverer stilfulle, ergonomiske og flotte bilstoler. Bilstoler med integrerte høyttalere som kan kobles opp mot deres Pad eller mobiltelefon, slik at barna kan bli underholdt på lange strekninger og ventilasjonssystemer sørger for å holde barnet avkjølt på varme dager.

Bærekraft

Hovedfokus hos Recaro er ikke å kun integrere bærekraft i deres produkter, systemer og beslutningsprosesser for å minimere deres karbonavtrykk, men også være med på å inspirere ansatte og konkurrenter mot en mer bærekraftig fremtid med økologisk ansvar. Sosial engasjement som dette vil føre til økonomisk & bærekraftig suksess for alle. Dette temaet går hånd i hånd for å utvikle bærekraft i denne bransjen såvell som hos slutt-brukeren av utstyret såvell som i andre bransjer knyttet opp ved relevant bruk.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: RECARO Sommerdeksel Grå for Tian-serien
5
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

RECARO Sommerdeksel Grå for Tian-serien
RECARO Sommerdeksel Grå for Tian-serien
476 kr
188 kr