PlayMais  ® Class ic FUN TO PLAY Dino
Variant:
  • PlayMais  ® Class ic FUN TO PLAY Dino
  • PlayMais  ® Class ic FUN TO PLAY FIRE TRUCK
  • PlayMais  ® Class ic FUN TO PLAY MASKS

217 kr
Pris
207 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
10 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A253338

EAN: 4041077005938

PlayMais ® Class ic FUN TO PLAY Dino
Denne teksten er automatisk oversatt.
PlayMais ®. En eske full av kreativitet!

PlayMais ® er et naturlig håndarbeidsleketøy som er biologisk nedbrytbart og ikke skader miljøet. Dessuten er den utviklet og produsert i Tyskland. Den er laget på basis av maisgryn og vann og farget med konditorfarge. PlayMais ® kan formes, presses, klippes og mye mer. Det fester seg til hverandre ved å fuktes med vann og til mange forskjellige overflater som papir og papp, glass og til og med blomsterpotter. Veldig enkelt. Det trengs ikke lim, bare litt vann og fantasien. Gjennom enkel lek og håndarbeid PlayMais ® gir alle barn en rask mestringsfølelse, samtidig som det fremmer motorikk, kreativitet og barnets utvikling. Dette gjør den spesielt pedagogisk verdifull. Takket være de uendelige designmulighetene er det ingen grenser for moroa og fantasien.

FUN TO PLAY-serien fra PlayMais ® egner seg perfekt for lekpreget læring med PlayMais ®. Boksene har en høy pedagogisk verdi for barn fra 3 år. Barna blir introdusert for ulike temaer på en leken og kreativ måte. Hver eske inneholder mer enn 550 PlayMais ®, ferdig utskårne kartongplater med ulike oppgaver, instruksjoner og tilbehør. Hver av pakkene i FUN TO PLAY-serien garanterer over 8 timer med hobbymoro! I tillegg overvinnes overgangen fra 2-dimensjonal forming til 3-dimensjonal design på en leken måte.

Detaljer
  • Innhold: ca. 500 fargerike PlayMais ® byggeklosser og tilbehør
  • Inkluderer 4 ferdig utskårne dinosaurmodeller i papp til å klistre på og leke med for å oppdage de forhistoriske dyrenes spennende verden.
  • Pedagogisk verdifullt, fremmer kreativitet og motoriske ferdigheter.
  • Laget av maiskorn og vann, farget med konditorfarge
  • PlayMais ® er et biologisk nedbrytbart naturprodukt som er skånsomt mot miljøet.
  • Produsert i Tyskland
  • Fra 3 år

Forsiktig!
Ikke egnet for barn under 3 år på grunn av små deler som kan svelges. Ikke egnet til konsum.

Produksjon:
Ved bruk av maiskorn som råvare brukes hele kornet, noe som eliminerer den energikrevende prosessen med utvinning av stivelse. I hele produksjonsprosessen, fra dyrking til avhending, er tanken om bærekraftig forvaltning i høysetet:

Dyrkingen foregår på brakklagte arealer i nærheten av produksjonsstedet. Den produserte mengden kastes tilsvarende i form av biologisk nedbrytbart avfall via selskapets eget biogassanlegg, som produserer strøm, kjøling og varme til en miljøvennlig produksjon.

Restproduktene fra biogassanlegget danner grunnlaget for gjødsel til neste maishøst. På denne måten er det naturlige kretsløpet lukket gjennom hele produksjonsprosessen. På denne måten spares det på begrensede råvarer og energikilder, og naturen skånes. Maisen dyrkes utelukkende for industriell bruk, så det brukes ikke mais som er dyrket som mat eller fôr.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: PlayMais ® Class ic FUN TO PLAY Dino
5
4 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

PlayMais  ® Class ic FUN TO PLAY Dino
PlayMais ® Class ic FUN TO PLAY Dino
217 kr
207 kr