Pinolino Læringstårn Fino Hvitlakkert
-16%
Variant:
 • Pinolino Læringstårn Fino natur ubehandlet
 • Pinolino Læringstårn Fino Hvitlakkert
 • Pinolino Læringstårn Fino antrasitt lakkert
 • Pinolino Læringstårn Fino grønn
 • +2

1306 kr
Pris
1099 kr
Fri frakt*
Du sparer
207 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A310615

EAN: 4035769052270

Pinolino Læringstårn Fino Hvitlakkert
Pinolino utvikler, tester, produserer og markedsfører sitt høykvalitets utvalg av barnemøbler, tilbehør og leker, med stor oppmerksomhet på detaljer, og har utformet boarealene til de minste barna siden 1997. Det tyske FSC®-sertifiserte selskapet bruker kun lakk , glasurer og oljer som passer for barn, og tilbyr en 10-årig Pinolino-Plus-garanti! Pinolino står for verdiene familie, lykke, sikkerhet og individualitet.

Pinolino læringstårn Fino kan justeres optimalt til størrelsen på barnet ditt med bare noen få trinn. Som et praktisk hjelpemiddel i hverdagen med et barn, tilbyr læringstårnet spesielt sikker fotfeste. Med en lastekapasitet på opptil 60 kg er læringstårnet Fino den perfekte følgesvennen i ungdomsårene. Fino læringstårn ble designet slik at barnet ditt kan være nærmere deg når du jobber på kjøkkenet eller ved bordet og dermed opplever sosiale interaksjoner i en tidlig alder og lære av deg. Ved å hjelpe deg med å lage mat eller bake kan barnet ditt bygge et enda sterkere bånd og utvikle bedre språk- og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer:
 • Å vokse med du
 • Massivt bøketre garanterer lang holdbarhet og gir høy stabilitet
 • Høydejusterbart stativ og fotstøtte
 • Trinnoverflate 3 ganger høydejusterbar fra 32 cm til 39 cm og 45 cm
 • 3 høydejusterbare trinn fra 16 cm til 19 cm og 22 cm
 • Konvertibel til trinnskammel: ryggstøtte tiger nedfalsbeskyttelse kan fjernes
Tekniske detaljer:
 • Farge: hvit
 • Materiale: massiv bøk, lakkert
 • Mål: høyde x bredde x dybde 85 x 40 x 44 cm
 • Produktvekt: 8 kg
 • Maks. Lastekapasitet: 60 kg

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Pinolino

Pinolinos' Drømmer

Pinolino, service, kvalitet og sist men absolutt ikke minst design! Design som vil følge ditt barns barndom og ungdomstid, kanskje tilogmed hele veien til tiden der barnebarn kan dra nytte av de samme produkter som deres foreldre har hatt. Selskapet Pinolino opererer med bærekraft i fokus siden 1997, med produkter som vokser sammen med barnet ditt og kan benyttes over lengre tid. Barn er kopier av foreldre og de ønsker å bidra til og bestemme selv, utvikle sine sosiale ferdigheter som de vokser. Pinolino produkter gjør barnas drømmer til virkelighet, der det skapes harmoni og en god følelse og opplevelse av å tilbringe tid på barnerommet. Selskapet holder til sentralt i Europa, mer nøyaktig: Münster, Tyskland.

Barnemøbler

Pinolino Læringstårn er høykvalitets hjelpemiddel og møbel som hever ditt barn opp til kjøkkenbenk eller arbeidsbenk, praktisk møbel for deg som ønsker å inkludere ditt barn når det skal stekes vafler eller skjæres frukt og grønnsaker. Ved å inkludere barnet i å utvikle ferdigheter som dette vil du bidra til å øke barnets sosiale atferd som vil igjen gi trygghet og tillitt, dette skapes i tilrettelagte omgivelser der rett verktøy er nødvendig for fremgang. Dette kalles også montessori pedagogikk, del av utvikling der barnet selv aktivt søker og mottar kunnskap, tilrettelagt av forelder med verktøy som Pinolino barnemøbel. I tillegg til er det barnemøbler som fanger ens øye, med estetiske former og moderne farger som er tidløs i ditt hjem. Det store utvalget av møbler inkluderer i hovedsak høykvalitets barnesenger, garderober og stellebord. På grunn av de delikate naturlige og pastellfargene, vil disse produktene garantert aldri gå av moten.Her finner du det rette møbelet for enhver smak og innredningsstil.

Sovepose

Pinolino har også som tilbehør til deres seng og madrasser utviklet soveposer for småbarn i fire forskjellige sessong-poser, fra lette soveposer som kan brukes på varme sommernetter til foret vintermodell som du kan trygt vite barnet sover godt i om natten uten å være kald. Deres soveposer kan enkelt åpnes fra begge ender slik at bytte av bleie kan utføres uten å ta av barnet hele soveposen.

Sortiment

Med Pinolinos store utvalg av barnemøbler, tilbehør og leketøy bringes det glede og nyskapt innovasjon inn i alle hjem. Barnemøblementet er av kvalitets-treverk som er slitesterk og har lang brukstid. Pinolino tilbehør er tidløst og kan brukes i generasjoner, tidløs og vakkert, øko-Tex testet og koordinert med hjertet i fokus. Deres leker er utviklingsfremmende tilpasset til alder og vokser med barnet. Oppdag vår Pinolino sortement og bli en del av familien som mange andre familier over flere generasjoner.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Pinolino Læringstårn Fino Hvitlakkert
4.5
500 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 394
 
4 stjerner
| 82
 
3 stjerner
| 16
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 5
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Pinolino Læringstårn Fino Hvitlakkert
Pinolino Læringstårn Fino Hvitlakkert
1306 kr
1099 kr