15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% rabattkode:
15OUTL8170
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Pinolino dukke barnevogn Jasmin, komplett
Pris
624 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A283284

EAN: 4035769049584

Pinolino dukke barnevogn Jasmin, komplett
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den elegante dukkevognen Jasmin er solid og stabil og gir barnet ditt et trygt ståsted, og er en flott gaveidé til bursdag eller jul. Dukkevognen har plass til de viktigste lekene og dukkefavorittene du trenger på oppdagelsesferden.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 52 x 31 x 51 cm
  • Mål på understellet: 36 x 26 cm
  • Lakkert: MDF, rosa og hvit lakkert
  • Høyde på skyvehåndtaket 50 cm
  • Gummierte hjul, aksler av stål
  • Anbefales for barn fra 3 til 6 år

Advarsel
Ikke egnet for barn under tre år. Kun til husholdningsbruk. Bruk under direkte tilsyn av en voksen.
De tynne teppene er inkludert (dukke og kosedyr er ikke inkludert).

Om Pinolino :
Pinolino har utviklet, produsert og distribuert et bredt utvalg av barnemøbler, tilbehør og leker siden 1997. Pinolino produserer sitt mangfoldige sortiment i tre egne fabrikker. Den overbevisende kombinasjonen av markedstilpassede artikler, god service og rimelige priser gjør Pinolino til den rette samarbeidspartneren. Selskapets ambisiøse mål er å oppnå størst mulig kundetilfredshet på alle nivåer. Materialer av høy kvalitet, presisjon og stor sans for detaljer gjør Pinolino til en møbelfavoritt i ethvert hjem.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Pinolino

Pinolinos' Drømmer

Pinolino, service, kvalitet og sist men absolutt ikke minst design! Design som vil følge ditt barns barndom og ungdomstid, kanskje tilogmed hele veien til tiden der barnebarn kan dra nytte av de samme produkter som deres foreldre har hatt. Selskapet Pinolino opererer med bærekraft i fokus siden 1997, med produkter som vokser sammen med barnet ditt og kan benyttes over lengre tid. Barn er kopier av foreldre og de ønsker å bidra til og bestemme selv, utvikle sine sosiale ferdigheter som de vokser. Pinolino produkter gjør barnas drømmer til virkelighet, der det skapes harmoni og en god følelse og opplevelse av å tilbringe tid på barnerommet. Selskapet holder til sentralt i Europa, mer nøyaktig: Münster, Tyskland.

Barnemøbler

Pinolino Læringstårn er høykvalitets hjelpemiddel og møbel som hever ditt barn opp til kjøkkenbenk eller arbeidsbenk, praktisk møbel for deg som ønsker å inkludere ditt barn når det skal stekes vafler eller skjæres frukt og grønnsaker. Ved å inkludere barnet i å utvikle ferdigheter som dette vil du bidra til å øke barnets sosiale atferd som vil igjen gi trygghet og tillitt, dette skapes i tilrettelagte omgivelser der rett verktøy er nødvendig for fremgang. Dette kalles også montessori pedagogikk, del av utvikling der barnet selv aktivt søker og mottar kunnskap, tilrettelagt av forelder med verktøy som Pinolino barnemøbel. I tillegg til er det barnemøbler som fanger ens øye, med estetiske former og moderne farger som er tidløs i ditt hjem. Det store utvalget av møbler inkluderer i hovedsak høykvalitets barnesenger, garderober og stellebord. På grunn av de delikate naturlige og pastellfargene, vil disse produktene garantert aldri gå av moten.Her finner du det rette møbelet for enhver smak og innredningsstil.

Sovepose

Pinolino har også som tilbehør til deres seng og madrasser utviklet soveposer for småbarn i fire forskjellige sessong-poser, fra lette soveposer som kan brukes på varme sommernetter til foret vintermodell som du kan trygt vite barnet sover godt i om natten uten å være kald. Deres soveposer kan enkelt åpnes fra begge ender slik at bytte av bleie kan utføres uten å ta av barnet hele soveposen.

Sortiment

Med Pinolinos store utvalg av barnemøbler, tilbehør og leketøy bringes det glede og nyskapt innovasjon inn i alle hjem. Barnemøblementet er av kvalitets-treverk som er slitesterk og har lang brukstid. Pinolino tilbehør er tidløst og kan brukes i generasjoner, tidløs og vakkert, øko-Tex testet og koordinert med hjertet i fokus. Deres leker er utviklingsfremmende tilpasset til alder og vokser med barnet. Oppdag vår Pinolino sortement og bli en del av familien som mange andre familier over flere generasjoner.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Pinolino dukke barnevogn Jasmin, komplett
4.5
19 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 15
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Pinolino dukke barnevogn Jasmin, komplett
Pinolino dukke barnevogn Jasmin, komplett
624 kr