Pinkorblue Tøybleie 10 stk i pakken Hvit
-23%
Variant:
  • Pinkorblue Tøybleie 10 stk i pakken Hvit
  • kindsgard Gazebleier bovbov 10-pakning grå
  • kindsgard Gazebleier bovbov 10-pakning beige

299 kr
Pris
229 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
70 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A145165

EAN: 4002840016681

Pinkorblue Tøybleie 10 stk i pakken Hvit
Pink or blue - merkevaren rundt det første utstyret til babyen din

Første gang med en nyfødt er fantastisk, emosjonell og utmattende på samme tid. Babyen trenger nå masse kjærlighet, sikkerhet og hengivenhet fra foreldrene. Tøybleiene fra pink or blue gjør hverdagen enklere. De første 24 månedene med den nyfødte er spennende og overraskende. Til støtte har våre eksperter utviklet mange flotte produkter slik at omsorgen av den nyfødte blir enklere og morsommere. Kortfattet- tøybleiene er allsidige og brukervennlige. De er av høy kvalitetet, enkel design og komfortable. Barnets følsomme hud er godt ivaretatt av det Økotex-Sertifiserte bomullstoffet. Materialet er formstabil slik at den forblir behagelig mot barnets hud selv etter mange maskinvask. Pink or blue byr på mange funskjelle barneklær til rimelige priser. Kjente merkeklær trenger ikke å koste for mye - ta en titt i vår nettbutikk!

10er pakke med tøybleier laget av 100% myk, høykvalitets bomull. 10 i settet er det ideelle babyutstyret! Tøybleiene kan også brukes som smekke, sikleklut eller som bleie. De fine tøybleiene er en god hjelp.

Produktdetaljer:

• Slitesterk og vaskbart bomullstoff.
Materiale: 100% Bomull
Forurensningstestede tekstiler i henhold til Oeko-Tex Standard 100 testnr. 1795 CIT CITEVE.
Vaskeanvisning: Maskinvask 60 ° C, egnet for tørketrommel
Mål: 80 x 80 cm

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

kindsgard

Design ditt lille hjem med kindsgard

Kindsgard står for en drømmelignende verden der lek og moro går hånd i hånd med å føle seg bra i. Med barnemøbler, hjemmetekstiler, mote og leker blir Kindsgard en del av lykken til enhver ung familie. Perfekt koordinert kombinerer vi nordiske farger og mønstre med tidløse design. Akkurat som de små, er Kindsgard i stadig utvikling. Vi bruker tilbakemeldingene dine på produktene til å forme boarealet til de minste – sammen med deg, for deg!

Oppmerksomhet på detaljer for familielivet ditt

Kindsgard har satt seg som mål å tilby den beste kvaliteten til familievennlige priser. De nordiske mønstrene og regnbuen full av trendy farger går garantert aldri av mote og er et virkelig høydepunkt i ditt hjem. Navnet avslører allerede at Kindsgard handler om dine små elsklinger. Suffikset; gard, minner enn om hagen: en verden av lek og eventyr for barn så vel som for vakt: beskyttelse av de små, som er toppprioritet for hver familie.

Ansvar for barna våre

Kindsgards brede produktspekter pynter og legger til rette for foreldres og kommende foreldres fargerike familiehverdag. Vi stiller de høyeste kvalitetskrav til våre hverdagsprodukter. Alle våre tekstiler er sertifisert med OEKO-TEX® STANDARD 100 forbrukermerke,dermed kan foreldre være trygge på at produktene våre er testet for skadelige stoffer og er laget av materialer som er ufarlige for helsen. Av kjærlighet til miljøet vårt jobber vi hver dag for å gjøre produktene våre enda mer bærekraftige og bruker materialer av høy kvalitet som økologisk bomull og økologisk bøketre i våre produkter.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Pinkorblue Tøybleie 10 stk i pakken Hvit
4.5
334 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 211
 
4 stjerner
| 55
 
3 stjerner
| 37
 
2 stjerner
| 14
 
1 stjerne
| 17
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Pinkorblue Tøybleie 10 stk i pakken Hvit
Pinkorblue Tøybleie 10 stk i pakken Hvit
299 kr
229 kr