Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
Samle poeng nå
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
pinkorblue body 1/2 arm 2 pakke
Bærekraftig -54%
pinkorblue body 1/2 arm 2 pakke

184 kr
Pris
84 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
100 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A280155

pinkorblue body 1/2 arm 2 pakke
Denne teksten er automatisk oversatt.
rosa eller blå - merket rundt det første utstyret til babyen din

Den første tiden med en nyfødt baby er fantastisk, emosjonell og utmattende på samme tid. Det babyen din trenger nå er kjærlighet i overflod, trygghet og hengivenhet ... for alt annet kan du nå finne kjærlig designet klær av merket rosa eller blått på babymarkt.de. Utviklingen av en baby spesielt de første 24 månedene er spennende, rask og overraskende. Våre eksperter har utviklet mange vakre produkter for deg, som gjør livet med din lille elskling enklere og mer behagelig. Kort sagt - det helt ubekymrede utstyret for små mennesker på jorden. I tillegg til mange praktiske detaljer og eksklusive design, er kvaliteten på produktene det viktigste. For babyens delikate hud brukes Ökotex-sertifiserte kvaliteter av kosete myk bomull. Dimensjonelt stabile materialer overlever mange vasker og forblir skånsomme mot hudens baby. Med det originale utstyret i rosa eller blått, sørg for at babyen din føles helt komfortabel og selvfølgelig til rimelige priser. Merkemote trenger ikke å være dyrt, se selv i vår nettbutikk!

Vakker 2-paknings innpakningskropp laget av myk bomull med lange ermer. Pressstripstripen og de praktiske pressstappene i skrittområdet gjør det enkelt å ta på og ta av.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% organisk bomull
  • I en pakke med 2
  • Korte ermer
  • Diverse design s
  • Fest festene ved skrittet
Vedlikeholdsdetaljer:
  • Vaskbar opp til 60 ° C
  • Passer for tørketrommel
  • Middels varm stryking

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
156 kr

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: pinkorblue body 1/2 arm 2 pakke
4.5
40 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 28
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

pinkorblue body 1/2 arm 2 pakke
pinkorblue body 1/2 arm 2 pakke
184 kr
84 kr