15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% rabattkode:
15OUTL8170
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Philips korreksjon Avent trimmer HP6393 / 00
-17%
517 kr
Pris
428 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
89 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A296614

EAN: 8710103897477

Philips korreksjon Avent trimmer HP6393 / 00
Denne teksten er automatisk oversatt.
Glatt hud, selv på veien. Glatt hud - alltid og overalt. Den nye Philips Trimmer for å være på farten er en egen enhet som gjør det raskt og enkelt å fjerne selv de fineste hårene fra kroppen og ansiktet mens du er på farten. Den er utstyrt med en rengjøringsbørste for ekstra hygiene.

Kroppsfestet er ideelt for raske korrigeringer når du er på farten. Det 26 mm kuttehodet sørger for rask og enkel håndtering på små deler av kroppen (f.eks. Tær, knær).

Kuttehodet på ansiktet er perfekt for raske korrigeringer når du er på farten. Klippehodet på 8 mm sikrer rask og enkel håndtering i alle ansiktsområder.

Med 2 lengdeinnstillinger - 2 mm og 4 mm - kan håret klippes til ønsket lengde. Bare kamfestet på klippehodet for å oppnå et presist og jevnt resultat.

Med presisjonspincett for å fjerne individuelle hår.

Den kompakte formen passer i en veske og fordi den er batteridrevet , kan du ta det med deg uansett hvor du går. AAA-batteri er inkludert.

Rengjør trimmeren raskt og hold den hygienisk ren med rengjøringsbørsten.

Attraktiv veske for å lagre alt på ett sted.

Produkt detaljer:
 • Trimmer for kropp og ansikt for raske korrigeringer
 • Kropp og ansikt
 • 26 mm skjærehode for enkel fjerning av kroppshår
 • 8 mm kuttehode for enkel fjerning av ansiktshår
 • 2- og 4 mm øyenbrynskam for jevn hårlengde
 • Pincett. For presis plukking
 • Kompakt form for enkel transport
 • Rengjøringsbørste inkludert, for en hygienisk ren trimmer
 • Tilbehørspose for ekstra bekvemmelighet
Tekniske data:
 • klippeenhet for karosseriet: 24 mm
 • klippeenhet for ansiktet: 8 mm
Tilbehør:
 • Rensebørste
 • Beskyttelseshette
 • Tilbehørspose
 • Kamfeste for øyenbryn
 • Pincett med beskyttelseshette

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips korreksjon Avent trimmer HP6393 / 00
5
10 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips korreksjon Avent trimmer HP6393 / 00
Philips korreksjon Avent trimmer HP6393 / 00
517 kr
428 kr