10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
Kopier koden her:
10VIP5436
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre din rabatt
Philips Avent smokkedyr SCF348 / 13 Snuggle Elephant + ultra mykt turkis

Philips Avent smokkedyr SCF348 / 13 Snuggle Elephant + ultra mykt turkis


Variant:
 • Philips Avent smokkedyr SCF348 / 11 Snuggle giraffe + ultra myk turkis
 • Philips Avent smokkedyr SCF348 / 13 Snuggle Elephant + ultra mykt turkis

Pris
273 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A268989

EAN: 8710103897101

Philips Avent smokkedyr SCF348 / 13 Snuggle Elephant + ultra mykt turkis
Denne teksten er automatisk oversatt.
Philips Avent smokkedukke er et mykt kosedyr med smokk til babyen din. En smokk som anbefales av helseeksperter for å holde babyen rolig og tilfreds. Kosedyret er mykt og lett og gir babyen en trygg følelse. Den er enkel å holde, selv med små babyhender, og kan tas av for enkel rengjøring.
Smokken er laget av myk og fleksibel silikon og er BPA-fri. Den kan rengjøres i oppvaskmaskin, sterilisator eller varmt vann. Kosedyret kan enkelt rengjøres i vaskemaskinen. Kombinasjonen av smokk og kosedyr gjør også at du ikke kan miste smokken.

Kosebamsen er den perfekte følgesvenn for babyen din de første årene. Du kan velge mellom fire forskjellige kosedyr: Sjiraff, ape, elefant og sel.

Produktdetaljer:
 • Kombinasjon av kosebamse og smokk
 • Beroligende og avslappende for å sovne takket være kosedyrets lett tyngede poter
 • BPA-fri, slitesterk silikon av medisinsk kvalitet tiger kvalitet
 • Lett å rengjøre kosedyret i vaskemaskinen og smokken i sterilisatoren.
 • Smokken kan rengjøres og steriliseres separat.
 • Alltid på plass - smokken er alltid lett å finne takket være kosedyret
 • Enkel utskifting av smokken takket være borrelåsfestet.
 • Kosebamsen er kompatibel med alle Avent smokker.
 • Koselig, myk kosebamse med ultramyk smokk
 • Myk og fleksibel smokk child for bedre komfort og færre hudmerker
 • 98 % av alle babyer aksepterer de teksturerte silikonsuttene.
 • Alder: 0 til 6 måneder

Tekniske detaljer:
 • Design : Gråt kosedyr / Blå smokk
 • Smokkemateriale: Silikon - 100 % BPA-fri
Leveringsomfang:
 • 1 x kosedyr
 • 1 x smokk ultra soft

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent smokkedyr SCF348 / 13 Snuggle Elephant + ultra mykt turkis
5
179 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 151
 
4 stjerner
| 22
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent smokkedyr SCF348 / 13 Snuggle Elephant + ultra mykt turkis
Philips Avent smokkedyr SCF348 / 13 Snuggle Elephant + ultra mykt turkis
273 kr