10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Philips Avent smokk ultra air SCF080/17 0-6m i pastell, 4 stk.
Philips Avent smokk ultra air SCF080/17 0-6m i pastell, 4 stk.

Philips Avent smokk ultra air SCF080/17 0-6m i pastell, 4 stk.


Variant:
 • Philips Avent smokk ultra air SCF080/17 0-6m i pastell, 4 stk.
 • Phillips Avent smokk ultra air Gutt fra 0-6 mnd
 • Phillips Avent smokk ultra air Jente fra 0-6 mnd

Pris
222 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A337897

Philips Avent smokk ultra air SCF080/17 0-6m i pastell, 4 stk.
Denne teksten er automatisk oversatt.
En lett, pustende smokk:
Berolig babyen din med en smokk som puster til huden. Philips Avent ultra air-serien har ekstra store hull for å holde huden tørr. Det lette spenebarnet gir maksimal luftstrøm. Tilgjengelig i en rekke farger og design.

Ekstra store lufthull ventilerer babyens hud forsiktig, holder den myk og tørr.
Alle komponentene til ultraluftsmokken er lette og designet for en behagelig hud følelse, inkludert den silkemyke smokken.

Ultra luftkolleksjonen er alltid på trend. Med sin lyse og fargerike design vil du og dine ha det gøy å prøve ut de nyeste modellene.
Vær oppmerksom på babyens tanndannelse med en symmetrisk spene som respekterer den naturlige formen til ganen, tennene og tannkjøttet.

Ultra lufttransportbeholderen kan også brukes som sterilisator. Alt du trenger å gjøre er å tilsette litt vann og sette alt i mikrobølgeovnen. Da kan du være trygg på at den blir ren til neste bruk.

Avent spurte mødre hvordan barna deres reagerte på de teksturerte silikonsmokkene. 98 % sa at babyen deres godtar Philips Avent ultra myke og ultra luft smokker.

Produktdetaljer:
 • Lar babyens hud puste
 • Kjevevennlig og BPA-fri
 • 0 til 6 måneder
 • Moderiske farger og design
 • Ideell struktur for en behagelig hudfølelse
 • Støtter den naturlige formen til ganen, tennene og tannkjøttet
 • Steriliser og oppbevar i én praktisk beholder
 • Populært blant babyer over hele verden*
Scope levering:
 • 4 x ultraluftsmokker
*Forbrukertesting i USA fra 2016 til 2017 viser en gjennomsnittlig bruksrate på 98 % for Philips Avent-teksturerte smokker som brukes til ultra air og ultra myke smokker i 0 til 6 måneder og 6 til 18 måneder.
*Av hygienegrunner bør smokker skiftes hver fjerde uke.

*Verdens ledende smokkermerke

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent smokk ultra air SCF080/17 0-6m i pastell, 4 stk.
5
164 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 147
 
4 stjerner
| 15
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent smokk ultra air SCF080/17 0-6m i pastell, 4 stk.
Philips Avent smokk ultra air SCF080/17 0-6m i pastell, 4 stk.
222 kr