10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Philips Avent smokk ultra air SCF080 / 01 Collection Happy 0-6m Boy Mama / Boat dobbel pakke

Philips Avent smokk ultra air SCF080 / 01 Collection Happy 0-6m Boy Mama / Boat dobbel pakke


Variant:
 • Philips Avent smokk ultra air SCF080 / 01 Collection Happy 0-6m Boy Mama / Boat dobbel pakke
 • Philips Avent smokk ultra air SCF080 / 02 Collection Happy 0-6m Girl Mama / Butterfly dobbel pakke

Pris
173 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A311496

Philips Avent smokk ultra air SCF080 / 01 Collection Happy 0-6m Boy Mama / Boat dobbel pakke
Denne teksten er automatisk oversatt.
Tillater huden å puste
Ekstra store lufthull ventilerer babyens hud forsiktig og holder den myk og tørr.

Den ideelle strukturen for en behagelig hudfølelse
Alle komponentene i ultra air smokken er lette og designet for en behagelig hudfølelse, inkludert den silkemyke patten.

Populær blant babyer over hele verden *
Vi spurte mødre hvordan babyene deres reagerte på de strukturerte silikonspene våre. 98% sa at babyen aksepterte Philips Avent ultra myke og ultraluftsmokker.

Støtter den naturlige formen på ganen, tennene og tannkjøttet
Se babyens tenner utvikle seg med en symmetrisk spene som respekterer den naturlige formen på ganen, tennene og tannkjøttet.

Sterilisere og oppbevare i en praktisk beholder
Ultra lufttransportbeholderen kan også brukes som en sterilisator . Alt du trenger å gjøre er å tilsette litt vann og legge alt i mikrobølgeovnen. Da kan du være sikker på at den blir ren til neste bruk.

Produktdetaljer:
 • Lar babyens hud puste
 • 0 til 6 måneder
 • Kjevevennlig og BPA-fri
 • Tvillingpakke
 • Transport / sterilisatorbeholder inkludert
 • Enkel å rengjøre
 • Tåler oppvaskmaskin
 • BPA-fri
 • Sikkerhetsring inkludert

* Amerikanske forbrukertester fra 2016 til 2017 viser en gjennomsnittlig adopsjon hastighet på 98% for den strukturerte Philips Avent-patten som ble brukt til våre ultraluft og ultra myke smokker i 0 til 6 måneder og 6 til 18 måneder.
* Av hygieniske årsaker bør smokker byttes ut hver fjerde uke.
* Verdens ledende smokkemerk

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent smokk ultra air SCF080 / 01 Collection Happy 0-6m Boy Mama / Boat dobbel pakke
5
40 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 38
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent smokk ultra air SCF080 / 01 Collection Happy 0-6m Boy Mama / Boat dobbel pakke
Philips Avent smokk ultra air SCF080 / 01 Collection Happy 0-6m Boy Mama / Boat dobbel pakke
173 kr