Philips Avent smokk Soothie SCF099/21 0-6m i blått inkludert stericase, 2 stk.
Philips Avent smokk Soothie SCF099/21 0-6m i blått inkludert stericase, 2 stk.

Philips Avent smokk Soothie SCF099/21 0-6m i blått inkludert stericase, 2 stk.


Variant:
 • Philips Avent smokk Soothie SCF099/22 0-6m i rosa inkludert stericase, 2 stk.
 • Philips Avent smokk Soothie SCF099/21 0-6m i blått inkludert stericase, 2 stk.

Pris
127 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A333672

EAN: 8710103963882

Philips Avent smokk Soothie SCF099/21 0-6m i blått inkludert stericase, 2 stk.
Denne teksten er automatisk oversatt.
Philips Avent Soothie ble designet med babyens naturlige ansiktskonturer i tankene. Det buede, hjerteformede spenebarnet støter ikke mot babyens lille nese.

Det spesielle buede, hjerteformede spenebarnet er designet for å passe babyens naturlige ansiktskonturer. For maksimal komfort uten å støte mot nesen.
Soothie har en slitesterk design i ett stykke og er laget utelukkende av medisinsk silikon. Philips ekspertteam har utviklet denne smokken spesielt for nyfødte fra 0 til 6 måneder.

Philips Avent Soothie-serien brukes av sykehus over hele Europa. Leger og sykepleiere stoler på å berolige nyfødte med Soothie.

Soothie støtter babyens naturlige orale utvikling. Den kjeveortopediske smokken – med sin symmetriske form – respekterer babyens gane, tenner og tannkjøtt.
Den er unikt formet slik at du kan plassere fingrene inni smokken. Så du kan skape et enda sterkere bånd med babyen din ved å hjelpe babyen din med å suge.

Takket være den fingerholdende designen vil vanndråper ikke samle seg i brystvorten.
Visste du at Soothie kan reiseetui også brukes som sterilisator? Ha litt vann i den og legg den i mikrobølgeovnen for enda mer hygiene*.

Produktdetaljer:
 • Passer komfortabelt til den naturlige formen til babyens ansikt li>
 • Silikonsmokk i ett stykke
 • 0 til 6 måneder
 • BPA-fri
 • Brukes av sykehus i hele Europa*
 • Steriliseres og lagres i én praktisk beholder
 • Kjeveformet spene
 • Spesialdesign for tett binding mellom deg og babyen din
 • Designet forhindrer at vann samler seg i spenen
Leveringsomfang:
 • 2 x Soothie
*Alle Soothies har samme brystvorteform, design i ett stykke og materiale og er tilgjengelig med forskjellige former for brystvorter, inkludert versjonene som brukes på sykehus over hele Europa.
*Av hygieniske årsaker bør smokker skiftes ut hver fjerde uke.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent smokk Soothie SCF099/21 0-6m i blått inkludert stericase, 2 stk.
4.5
72 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 56
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent smokk Soothie SCF099/21 0-6m i blått inkludert stericase, 2 stk.
Philips Avent smokk Soothie SCF099/21 0-6m i blått inkludert stericase, 2 stk.
127 kr