Philips Avent smokk SCF631/27 anti-kolikk classic fra fødselen, 4 stk.

Philips Avent smokk SCF631/27 anti-kolikk classic fra fødselen, 4 stk.


Variant:
 • Philips Avent smokk SCF632/27 anti-kolikk classic fra 1 måned 4 stk.
 • Philips Avent smokk SCF633/27 anti-kolikk classic fra 3 måneder, 4 stk.
 • Philips Avent smokk SCF631/27 anti-kolikk classic fra fødselen, 4 stk.

Pris
196 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A295871

Philips Avent smokk SCF631/27 anti-kolikk classic fra fødselen, 4 stk.
Denne teksten er automatisk oversatt.
<a href="/out/pdf/Philips <notransl>Avent</notransl> Anti-Colic Classic+ Smokk til flaske SCF63127.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Oversikt Philips Avent Smokk SCF631/27

Den unike Avent smokken gjør det enkelt å kombinere bryst- og flaskemating.
Avent Anti-kolikkventilen er utformet for å hindre at luft kommer inn i barnets mage for å redusere kolikk og ubehag. Ventilen som er integrert i smokken forhindrer at det dannes vakuum mens barnet drikker, og leder luften tilbake til bunnen av flasken. Dette holder luften i flasken og forhindrer at den kommer inn i babyens mage for å redusere kolikk og ubehag.
Silikonsmokken Avent er bred og myk og lar babyen gjøre de samme suge- og tyggebevegelsene som ved mors bryst. Dette gjør det enkelt å kombinere amming og flaskemating.

Produktdetaljer:
 • Unikt antikolikk-system reduserer kolikk og ubehag.
 • Ekstra myk silikonsmokk med rund form
 • Luktfri, smaksfri og BPA-fri
 • Kompatibel med alle Philips Avent Anti-kolikk-, Klassik+- og Klassik-flasker
 • Kompatibel med AirFree-ventilen
 • Egnet for nyfødte babyer

Tekniske detaljer:
 • Materiale: silikon - BPA-fri
 • Antall: 2 x 2 stykker
 • Anti-kolikk system

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent smokk SCF631/27 anti-kolikk classic fra fødselen, 4 stk.
5
138 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 123
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent smokk SCF631/27 anti-kolikk classic fra fødselen, 4 stk.
Philips Avent smokk SCF631/27 anti-kolikk classic fra fødselen, 4 stk.
196 kr