10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
Kopier koden her:
10VIP5436
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre din rabatt
Philips Avent SCH480 / 00 Mint bad og romtermometer
Pris
254 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A294066

EAN: 8710103916895

Philips Avent SCH480 / 00 Mint bad og romtermometer
Denne teksten er automatisk oversatt.
Digitalt termometer SCH480 / 00

Et smil for deg og babyen din:
Philips Avent Digital termometer er din vennlige følgesvenn på soverommet og på badet. Det hjelper deg å enkelt overvåke rom- eller vanntemperaturen mens babyen nyter de lekne kronbladene.

Koselig B aden på en trygg temperatur:
Nyt full selvtillit mens babyen tar et fint bad. Kontroller med termometeret at temperaturen på badevannet holder seg mellom 36,5 ° C og 38 ° C. For babyens sikkerhet, sørg for at temperaturen ikke overstiger 39 ° C.

Oppriktig digital skjerm:
Vi vet at du allerede har hendene fulle. Derfor har vi satt vår nøyaktige digitale e-skjerm oppreist slik at den er oversiktlig og lettlest, rett ved første øyekast.

En avslappende søvn begynner med den perfekte romtemperaturen:
Hjelp babyen å sove forsiktig og forsiktig ved å holde romtemperaturen rundt 18 ° C. Ikke for kult. Ikke for varmt. Just right!

Tactiles Design med høye sikkerhetsstandarder:
Termometeret til badet og soverommet skal være like gøy for babyen din som det gir din selvtillit. Så uansett hvor gammel babyen din er, har vi sørget for at termometeret vårt oppfyller alle sikkerhetsstandardene du kan forvente.

Det taktile Designet er trygt og morsomt:
Termometeret på badet og soverommet er helt vanntett og flytbar, en praktisk følgesvenn for B-aden. Så du og babyen din kan glede deg over et nytt lykkelig øyeblikk sammen.

produktdetaljer:
 • Komfortabel B aden på en sikker temperatur
 • Upright Digital visning
 • Avslappende søvn begynner med perfekt romtemperatur
 • Taktiler Design med høye sikkerhetsstandarder
 • Den taktile Designen en er trygg og morsom
 • Unikt og lekent design
 • Vanntett og flytbart
 • Trygt leketøy
 • Måling på bad og soverom

Tekniske data:

Tekniske data
 • Oppfylle dem: EN 71
 • Temperaturområde (i drift): 10 til 45 ° C
Utviklingsstadier
 • Søvnfaser: 0 til 12 måneder

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent SCH480 / 00 Mint bad og romtermometer
5
663 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 597
 
4 stjerner
| 57
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent SCH480 / 00 Mint bad og romtermometer
Philips Avent SCH480 / 00 Mint bad og romtermometer
254 kr