Philips Avent nebbkopp SCF802 / 01 300 ml blå / rød fra 9. måned

Philips Avent nebbkopp SCF802 / 01 300 ml blå / rød fra 9. måned


Variant:
 • Philips Avent nebbkopp SCF802 / 01 300 ml blå / rød fra 9. måned
 • Philips Avent nebbkopp SCF802 / 02 300 ml lilla / blå fra 9. måned

Pris
135 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A286099

EAN: 8710103826262

Philips Avent nebbkopp SCF802 / 01 300 ml blå / rød fra 9. måned
Denne teksten er automatisk oversatt.
Lekkasjesikker kopp til drikke uten å søle. Philips Avent My Grippy sippy cup har en spesiell ventil og er derfor søtsikker - mødre bekrefter det! Med sin ergonomiske form og den sklisikre overflaten er det lett for små hender å gripe tak, slik at barnet ditt enkelt kan lære å drikke selvstendig.

Det er ingenting som et spennende eventyr. Spør barnet ditt. Denne sølsikre nebbkoppen for når du er på farten sikrer drikking uten å søle. Med sin unike ventil kommer væske bare ut av koppen når småbarnet drikker. Det er ingen grunn til å bekymre deg for søl eller at koppen velter. Og bare PHilips Avent bekrefter dette - 91% av mødrene er enige om at denne koppen er lekkasjesikker.

Småbarn trenger et behagelig og brukervennlig drikkenebb som ikke bare er skånsomt mot tannkjøttet og ganen, men tåler også voksende tenner. Min Grippy drikkekopp gir både takket være det myke, bittesikre drikkenebbet.

Gjennom den håndholdte designen lærer smårollingen å drikke selvstendig og trygt på veldig kort tid. Små hender kan behagelig grep om koppen på grunn av den ergonomiske formen og den sklisikre strukturen.

My Grippy Beak Cup fra Philips Avent består av bare noen få deler som enkelt kan settes sammen. Den har en hygienisk hette for å holde nebbet rent, og alle deler kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen.

Alle Philips Avent-flasker og kopper er kompatible, bortsett fra glassflasker og voksne kopper / Min første kopp for eldre barn Så du kan lage den perfekte koppen for ditt barns individuelle utvikling. Selvstendig drikking er et viktig tigertrinn i ditt barns utvikling. Vi ønsker å gjøre overgangen fra amming eller flaske til nebbkopp så enkel og hyggelig som mulig. Sammen med medisinsk fagpersonell har vi sørget for at hver kopp stimulerer og støtter utviklingen av ditt barns motoriske og drikkende ferdigheter. Enten smårollingen bruker spener, et mykt eller hardt nebb, et drikke halm eller en full felgkopp, sørger vi for at Philips Avent alltid har vurdert ditt barns behov når du utvikler koppene.

produktdetaljer:
 • Avansert ventil - lekkasjesikker drikke
 • Mykt, bittesistent drikkenebb for voksende tenner
 • Ergonomisk formet og sklisikker struktur
 • Få deler - enkle å montere og rengjøre (oppvaskmaskin)
 • Kompatibel med Philips Avent-flasker og kopper
 • Philips Avent-kopper tilpasser seg utviklingen til ditt barn
Tekniske detaljer:
 • Design Blå / Rød
 • Utklipps hygieniskap
 • Utviklingsstadium: Fra 9. måned
 • fyllmengde: 300 ml
 • BPA-fri
 • Oppvaskmaskin trygg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent nebbkopp SCF802 / 01 300 ml blå / rød fra 9. måned
4.5
58 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 43
 
4 stjerner
| 15
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent nebbkopp SCF802 / 01 300 ml blå / rød fra 9. måned
Philips Avent nebbkopp SCF802 / 01 300 ml blå / rød fra 9. måned
135 kr