Philips Avent flaskesterilisator SCF291 / 00, sterilisering og lagring

Philips Avent flaskesterilisator SCF291 / 00, sterilisering og lagring


Pris
947 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A301027

EAN: 8710103941613

Philips Avent flaskesterilisator SCF291 / 00, sterilisering og lagring
Denne teksten er automatisk oversatt.
Steriliser og oppbevar. Steriliser opptil seks flasker og tilbehør på bare 10 minutter. Den slanke, men romslige avanserte flaskesterilisatoren er rask og effektiv, og dreper 99,9% av bakteriene for et trygt måltid.

Med Philips Avent er sterilisering skånsom, effektiv og uten kjemikalier. Hver sterilisator bruker virkningen av ren damp - ikke mer, ikke mindre - for å drepe 99,9% av skadelige bakterier.

Den tilpasningsdyktige størrelsen på vår avanserte sterilisator minimerer plass på skrivebordet når vi steriliserer mindre gjenstander som smokker eller når enheten er ikke i bruk.

Philips Avent er slank, men har likevel plass til opptil seks Philips Avent babyflasker. Den egner seg også til alle andre viktige ting, som spener, smokker eller håndpumper.

Opplev hastighet og sikkerhet med en sterilisasjonssyklus på bare 10 minutter. Etter denne perioden slår sterilisatoren seg automatisk av.

Fordi sterilisatoren rengjøres grundig uten kjemikalier, forblir innholdet sterilt i opptil 24 timer. Hvordan? Bare hold lokket lukket.

Sterilisatoren kan rengjøres raskt og enkelt fra topp til bunn, innvendig og utvendig - til og med varmeplaten. Så du har mer tid til barnet ditt.

Vår nye dryppbrett beskytter varmeplaten mot melkedråper og reduserer dermed ubehagelig lukt.

Produktdetaljer:
 • Drap 99,9% av bakteriene
 • Alt-i-ett-løsningen
 • Plassbesparende design
 • Sterilisering på bare 10 minutter
 • Sterilt i 24 timer
 • Enkel rengjøring og sammensetning
 • Integrert dryppbrett
Tekniske detaljer:
 • Mål (bredde x høyde x dybde): 30,4 x 18,3 x 35,9 cm
 • Vekt: 1,78 kg
 • Alder: Fra fødsel
 • Kompatibel med Philips Avent-serien
 • Materialer: Plast (PP)
 • Strømforbruk: 650 W
 • Spenning: 220 til 240 V ~ 50 til 60 Hz
 • Sikkerhetsklassifisering: Klasse 1

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent flaskesterilisator SCF291 / 00, sterilisering og lagring
5
117 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 96
 
4 stjerner
| 17
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent flaskesterilisator SCF291 / 00, sterilisering og lagring
Philips Avent flaskesterilisator SCF291 / 00, sterilisering og lagring
947 kr