Philips Avent 4-i-1 Foodprosessor, dampkoker og blender SCF885 / 01 grønn

Philips Avent 4-i-1 Foodprosessor, dampkoker og blender SCF885 / 01 grønn


Pris
2377 kr
Fri frakt*
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A309233

EAN: 8710103870876

Philips Avent 4-i-1 Foodprosessor, dampkoker og blender SCF885 / 01 grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
Næringsrik mat er viktig for babyens sunne utvikling. Med Philips Avent dampovn og blender kan du enkelt tilberede deilige hjemmelagde måltider etter babyens behov.

Spesiell type damping for sunn matlaging
Steam-matlaging er en sunn måte å kokk. Den unike teknologien gjør at damp kan sirkulere fra bunnen til toppen, slik at alle ingrediensene tilberedes jevnt uten å koke. Smak, konsistens og matvæsker blir bevart for blanding.

Damping og blanding i en praktisk kopp
Alt du trenger for å lage sunn babymat er i en kopp. Når ingrediensene dine er dampet, er alt du trenger å gjøre å løfte koppen, snu den opp ned og låse den på plass slik at du kan blande den tilberedte maten til ønsket konsistens.

Pureed eller fast mat - for hvert trinn i utviklingen
Fra veldig fin frukt og grønnsaker til en kombinasjon av ingredienser som kjøtt, fisk og pulser til mer solid mat, støtter 4-i-1 barnematprodusenten hvert trinn av utvikling.

Damp, bland, avrim og varm opp hjemmelagde måltider
Med den sunne 4-i-1 babymatprodusenten kan du lage din egen næringsrike babymat, alt i en kopp. Du kan servere maten direkte eller oppbevare den i den medfølgende beholderen og varme den opp senere ved hjelp av funksjonene for enkel oppvarming og avriming.

Kopper og kniver er oppvaskmaskinssikre og enkel tilgang til vanntanken
Selv etter at måltidene er tilberedt, viser den sunne 4-i-1 babymatprodusenten seg å være veldig praktisk. Kruset og kniven er oppvaskmaskinssikkert, og med sitt åpne design er det enkelt å rengjøre apparatet og fylle på vanntanken, slik at du kan lage mat med ren damp hver gang.

Oppdag sunne oppskrifter, spennende videoer og tips og triks.
Last ned appen med tips om hvordan du kan mate barnet ditt. Finn næringsrike og enkle oppskrifter som holder tritt med den voksende babyen din. Les trinnvise matlagingsinstruksjoner, se morsomme og informative videoer, og finn mange nyttige tips og triks for å gjøre matingen enklere.

Kok opptil fire måltider samtidig i 1000 ml kopp.
Den sunne 4-i-1 babymatprodusenten hjelper deg også med å spare verdifull tid og planlegge fremover. Koppen har en kapasitet på 1000 ml. Så du kan tilberede opptil fire måltider samtidig. Server ett måltid og oppbevar resten i kjøleskapet eller fryseren til senere.

Varsel med pip
Du trenger ikke å vente eller være oppmerksom. Et markant pip gir deg beskjed når maten er perfekt tilberedt. Alt du trenger å gjøre er å snu koppen på hodet, blande og servere, eller lagre maten til senere.

Produktdetaljer:
 • Damp, bland, tining , varm opp igjen.
 • Sunn damping
 • Damping og blanding i en kopp
 • Fôringstips og oppskrifter
 • Kabellengde: 70 m
 • Spenning: 220 - 240 V, 50-60 Hz
 • Kapasitet: 1 l for damping, fast mat / 720 ml for blanding, væsker
 • Strømforbruk: 400 W
Leveringsomfang:
 • 1 x 4-i-1 barnematprodusent.
 • 1 x deigskrape
 • 1 x oppskriftshefte
 • 1 x oppbevaringsbeholder (240 ml)

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent 4-i-1 Foodprosessor, dampkoker og blender SCF885 / 01 grønn
5
107 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 92
 
4 stjerner
| 13
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent 4-i-1 Foodprosessor, dampkoker og blender SCF885 / 01 grønn
Philips Avent 4-i-1 Foodprosessor, dampkoker og blender SCF885 / 01 grønn
2377 kr