10% på vogner og mer ☀️
10% på vogner og mer ☀️
Kopier rabattkoden:
10UT3026
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre rabattkoden

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Peg Perego høystol Prima Pappa Follow Wonder Grey
For øyeblikket utsolgt

Peg Perego høystol Prima Pappa Follow Wonder GreyPris
1903 kr
Fri frakt*
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A305998

EAN: 8005475410653

Peg Perego høystol Prima Pappa Follow Wonder Grey
Den praktiske Prima Pappa Follow Me-barnestolen er multifunksjonell og kan også brukes som en babystol siden fødselen takket være det senkbare ryggstøtten. De forskjellige justerbare høydenivåene lar deg bruke Prima Pappa Follow Me individuelt. Det avtakbare brettet lar deg skyve stolen direkte mot bordet for å spise sammen med den unge. På grunn av rullestolfunksjonen til barnestolen er du mobil og har alltid et øye med barnet ditt.

Den populære høye stolen kan allerede brukes fra fødselen, fordi rygglenet kan senkes i fem trinn opp til tilbakelent stilling. Vinkelen mellom setet og ryggstøtten økes til over 150 ° og setet glir litt fremover, og skaper en komfortabel loungestol for korte hvilefaser. Du kan komfortabelt og trygt legge avkomene dine ned i øyenivå, for eksempel for å holde et øye med dem på kjøkkenet mens du lager mat. De fire hjulene kan låses, slik at barnestolen sitter godt på plass, men kan også flyttes enkelt og komfortabelt ved å åpne bremsene.

Den praktiske høydejusteringen i syv trinn, som også er mulig i tilbakelentningen. posisjon, sikrer optimal tilpasning til alle standard spisebord. Det øvre dobbeltskuffen kan fjernes og rengjøres praktisk for hånd eller i oppvaskmaskinen. Avstanden til barnet kan varieres slik at nesten ingenting kan gå galt når man spiser. På grunn av det fullstendig avtakbare spisebordet, kan barnestolen også skyves direkte på bordet, slik at barnet også kan spise fra det store bordet.

Den integrerte fotstøtten kan valgfritt klappes sammen, ideelt når bena er ikke så lange ennå. Det meget store, anatomisk formede og komfortable polstrede setet støtter barnets optimale holdning. Trekket er veldig enkelt å vaske med en fuktig klut og kan fjernes helt om nødvendig. Du har valget mellom slitesterke PVC-deksler og skinn av høy kvalitet. Gjennomslagsbeskyttelsen sammen med 5-punkts sikkerhetssele med skrittstropp og hurtigutløser sikrer maksimal sikkerhet når du spiser. Etter bruk kan Prima Pappa Follow Me enkelt brettes opp og stå fritt for seg selv.

Produktdetaljer:
 • Sittehøyde kan justeres på 7 posisjoner
 • Setevinkel kan justeres i 5 posisjoner opp til tilbakelent stilling
 • I tilbakelent stilling øker vinkelen mellom sete og rygg automatisk til over 150 ° og setet glir litt fremover, og skaper en komfortabel hvilestol for korte hvilepauser for babyer fra fødselen og utover
 • Setehøyden kan også justeres 7 ganger i liggende stilling
 • Fotstøtten kan valgfritt sammenfoldet, ideelt hvis bena ennå ikke er så lange
 • Veldig stort, anatomisk formet sete for optimal holdning
 • Komfortabelt polstret sete med mykt, vaskbart setetrekk
 • Den anatomisk formede sklisikringen sørger for maksimal sikkerhet
 • 5-punkts sikkerhetssele med skrittstropp og hurtigspenning
 • Avtakbart dobbeltbrett
 • dobbel brett kan tåle oppvaskmaskin
 • Avstanden mellom brettene kan varieres
 • Når skuffen er fjernet, kan Prima Pappa Follow Me skyves direkte til bordet slik at barnet kan spise ved bordet med de voksne.
 • Kan lett brettes til en veldig liten størrelse
 • Frittstående når den er brettet
 • Setetrekk avtakbart og vaskbart med en fuktig klut
 • 4 doble hjul, som alle kan festes for enkel bevegelse av hele barnestolen.
 • Velg mellom det slitesterke PVC-trekket eller dekselet av imitert skinn av høy kvalitet

Tekniske detaljer:
 • Mål montert (lengde x bredde x høyde): 55 x 104 x 75 cm
 • Mål brettet (lengde x bredde x høyde): 55 x 95,5 x 30 cm
 • setebredde: 29 cm
 • Setelengde: 24 cm
 • Rygglenens lengde : 45 cm
 • Maks setehøyde: 67 cm
 • Laveste sittehøyde: 46 cm
 • Vekt: 7,6 kg
 • Last kapasitet opp til 15 kg, i tilbakelent stilling opp til 9 kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Peg Perego

Peg Perego

Peg Perego er et italiensk basert selskap som har produsert spedbarns-, småbarns- og førskoleprodukter av høy kvalitet siden 1949. Merket ble grunnlagt av Giuseppe Perego, og har blitt kjent for sitt fokus på rimelighet og originalitet. Italienere er meget gode på design av kjøretøy for fart og ikke minst utseende som er behagelig blikkfang. Peg Perego har brukt sin oppfinnsomhet der de har fokusert på det Italienere er gode på; Kjøretøy og sikkerhetsprodukter til kjøretøy, i Peg Perego sitt tilfelle er det begge deler i noe annerledes omslag.

«Gjør det du er best på»

I mer høyaktuelle tider er deres motto: «Fortsett å gjøre ting du er veldig god på», ifølge Lucio Perego, administrerende direktør i selskapet. Med stiler gjennomsyret av eleganse, raffinerte detaljer og naturlige materialer, tilbyr Peg-Perego-produkter luksuriøse alternativer for barn i alle aldre. Alle selskapets produkter produseres fortsatt i Italia med en kreativ oppmerksomhet på detaljer som er uovertruffen i bransjen.

Høystolens sportsbil

Peg Perego designer høystol er designet med en høymoderne, og chic stil som retter seg etter barns behov i den tidlige fasen av livet. Med en hvilestol som kan justeres fra fødsel er stolen enkel å flytte og tilpasse til de bruksområder og ønskemål. Det er opptil ni forskjellige høydetrinn justeringer på deres stoler avhengig av hvilken stol du ønsker, dette for å tilpasse høyden til deres spisebord eller matbord uavhengig av størrelse og høyde. Stop & Go-bremsesystemet gjør de trygge og sikkre på alle flater stolen hviler på, 5 punktssele med hurtiglås som holder barnet på plass, vaskbart trekk og brett som du kan putte i vaskemaskin/oppvaskmaskin. Enkel å brette sammen for å ta med seg på utflukter & reiser, eller for å lagre stolen til fremtidig bruk under senga eller i garasjen. Setevinkelen kan også justeres i opptil fem trinn for ultimat applikasjon for den lilles, fra liggende posisjon til sittende på noen få klikk, hele 150 graders vinkel på seteryggen i liggende. Du vil finne Peg Peregos' designer høystol som et ideelt valg for ditt barns bruksområde og deres hjem, ikke minst stilren og i tillegg "fryd for øyet" på avstand, med de spreke farger som fanger enns oppmerksomhet. Italiensk oppfinnelse og sans for prakt er ikke kun for deres kjøretøy, men også innbakt i alt som er "Made in Italy".

Barnevogner

Peg Perego Stroller er et ideelt valg for foreldre som leter etter en barnevogn med et forbedret design, gjennomtenkte anvendelsesområder og overlegen komfort, på tross av dette er det ikke inngått noe kompromiss med vognensutseende. Transportmiddelet har forbedret gummidekk som igjen tillater samme komfort på asfalt som på røff terreng, med gitt lovnad om økt kjørekomfort når dere er på farten. Det romslige, vendbare setet lar deg enkelt svinge barnet fra å sitte vendt mot deg til å sitte vendt fremover for å utforske verden, noe som gjør navigeringen for fører og passasjer så komfortabel som mulig. Med justerbare fotstøtter og styrehøydekonfigurasjon, vil denne vognen garantert gjøre korte og lange turer med den lille mye mer harmonisk. Noen av produktene har tilleggsutstyr som bidrar til å ekspandere komfort for deres barn og forelder ettersom barnet blomstrer eller dere ser rom for mer komfort. Det fins noe for enhver familie, om det enten er forøkelse av familiemedlem eller førstegangsforeldre , vi kan tilby; tvillingvogn, trilling-vogn, vognposer, madrasser og adaptere som tillater bruk av vogn til yngre og eldre barn samtidig, alt dette for økt fornøyelse og bruksområde. Hva er bedre enn ingen forstyrrende bytter av soveplass når barnet har sovnet i vognen og dere skal inn i hus? Peg-Perego tilbyr hjemmestativ for bruk av deres liggedel til deres barnevogn, for enkel bruk innendørs. Peg Perego forsyner oss også med stellevesker som er tilpasset ditt bruk og kombinasjon av farger og former, samt adapter og regntrekk til regnfylte dager.

Bilstol

Med Peg Peregos’ bilsette kan du både få kjenne på og være med på å bidra til at det aller fremste innen sikkerhet og komfort blir utnyttet til det maksimale. Disse bilsetene er nøye designet med tanke på høye ytelse ved kollisjon og teknologisk innovasjon for daglig bruk, noe som gjør dem både komfortable og motstandsdyktige. Laget i Italia etter de høyeste standard, disse bilsetene er svært ettertraktet for deres høye sikkerhetsnivå og sitt engasjement for komfort. Seteredusering, med justerbart ryggstøtte som beskytter ryggsøylen, samtidig som det fremmer babyens ergonomiske liggestilling. Peg Perego har løsninger for alle aldersklasser og modelltyper. Justerbare nakkeputer, ryggstøtter, justering av setebredde, anatomiske seter, memory skum for å øke komfort til maksimal nivå.

Sikkerhet

Enten du leter etter et pålitelig og stilig bilsete for den lille eller din voksende familie, har Peg Perego den perfekte løsningen for deg. Bilstol med høy effektivitet innenfor sitt bruksområde samtidig som det innehar alle sikkerhets-kapabiliteter som de fleste sportskjøretøy for en trygg og sikker kjøretur. "BLIND LOCK" som forhindrer utilsiketet åpning av "SUREFIX" låser, som brukes i ISOFIX festene på din bil, fornyende løsninger for ytre påvirkninger ved en evt kollisjon som du kan tilpasse barnets alder og vekt. 3 Punkts setebeltefester som brukes i kombinasjon med SUREFIX, pluss koppholdere og armlener for å fremme komfort for barnet og tilføre ro til fører.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Peg Perego høystol Prima Pappa Follow Wonder Grey
5
836 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 758
 
4 stjerner
| 69
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere