EGGciting eggjakt 🐰
EGGciting eggjakt 🐰
Frem til 04.03: 20%
på utvalgte produkter
00
Tim
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Pampers våtservietter Sensitive 624 kluter (12 x 52 stk)

Pampers våtservietter Sensitive 624 kluter (12 x 52 stk)


Pris
230 kr
(0,37 kr / Stykk)
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A342398

EAN: 8001841041483

Pampers våtservietter Sensitive 624 kluter (12 x 52 stk)
Denne teksten er automatisk oversatt.
Babyens sarte hud er veldig følsom og fortjener en skånsom rengjøring, som starter med bleieskift.
Pampers Sensitive våtservietter tilbyr nå en enda mykere og mer grundig rengjøring (sammenlignet med forrige produkt) for å ta vare på babyens sarte hud så mye som mulig takket være det mykere og sterkere stoffet.

Enzymer fra urin og avføring endrer pH i babyens sarte hud, og øker risikoen for irritasjon og bleieutslett.
Alle Pampers våtservietter inneholder en unik formel som beskytter den naturlige pH i babyens hud bedre enn bomull og vann.
Pampers Sensitive Wet Wipes er dermatologisk testet og godkjent av hudleger fra Skin Health Alliance.
Ettersom Pampers Sensitive er utviklet for sensitiv babyhud, inneholder de ingen alkohol, parfyme eller fargestoffer.

Produktdetaljer
  • Inneholder 624 kluter (12 x 52) stk)
  • Designet for babyens sensitive hud
  • Dermatologisk testet

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
1091 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Pampers

Pampers

Pampers, det ledende merket innen babyprodukter som bleier og tørkeservietter, har gitt foreldre mer praktiske og avanserte bleieløsninger siden deres oppstart i 1961. Det hele startet da Victor Mills, en genial ingeniør som jobber for Procter & Gamble, rett og slett mislikte tøybleier han byttet på sitt barnebarn, lite hygienisk var de og ikke minst tøyet måtte vaskes ofte. Dermed ble oppstarten av utvikling av Pampers satt igang for å produsere noe bedre for både barn og foreldre.

Revolusjonerende Evolusjon

Victor Mills’ innsats resulterte i en evolusjon, og det første patentet på en engangsbleie på 70 tallet som revolusjonerte måten moderne foreldre håndterer bleieskift ble skapt. I løpet av de siste tiårene har Pampers avansert sammen med kundenes behov, kanskje du selv som forelder har brukt Pampers når du var liten? De har utviklet ulike bleier til forskjellige aldersstadier dedikert til nyfødte, spedbarn og barn. Deres produkter er tilpasset for å passe forskjellige typer sensitiv hud, størrelse og vekt, en bleie er ikke bare en bleie, sjekk ut de forskjellige produktene vi tilby. Oppfinnelsen av Dry-Fit vakte mye oppmerksomhet da den bidro og fremdeles bidrar til å holde babyer bekvem under lang søvn og aktivt redusere enhver form for hudirritasjon. Dette ved å regulere luftstrømmen i bleien, med 360 graders komfortpassform og indikator som veileder deg ved tid for å skifte bleie slik at du ikke kaster tomme bleier eller venter for lenge med fulle bleier.

Pure Protection

Foreldre idag er stadig mer opptatt av å velge riktig bleie til sine små, og vi kan med stolthet introdusere Pampers Pure protection. For å møte de behov er Pure Protection-bleier laget av en kombinasjon av førsteklasses bomull, mykt plantebasert materiale og nøye utvalgte ingredienser for å gi det høyeste nivået av komfort og beskyttelse. Nybakte foreldre vet at en komfortabel og trygg bleie er avgjørende for å gi babyen den beste starten på livet med en enkel overgangsfase for nybakte foreldre med minimal erfaring når det kommer til bleieskift. Pure Protection-bleier gir overlegen komfort med jevnt fordelt fuktighet som forhindrer utslett og holder babyen din beskyttet. Ikke bare er bleiene hypoallergene, beriket med sheasmør og laget av bomull,men de har også den praktiske urinindikatoren som endrer farge når det er tid for bleieskift. Dessuten forstår produktet Pure Protection viktigheten av å beskytte planeten vår for fremtidens barn: Deres LEADS-program (Leading Edge Diverse Solutions) sikrer at produktene deres produseres ved bruk av miljøvennlig praksis for å beskytte verden som våre små vil vokse opp i.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Pampers våtservietter Sensitive 624 kluter (12 x 52 stk)
5
418 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 380
 
4 stjerner
| 34
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Pampers våtservietter Sensitive 624 kluter (12 x 52 stk)
Pampers våtservietter Sensitive 624 kluter (12 x 52 stk)
230 kr
(0,37 kr / Stykk)