Førstegangsutstyr-rabatt
Førstegangsutstyr-rabatt
Kun i dag:
Spar opptil 700kr!
00
Timer
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode
Pampers Våtservietter Sensitive 15 x 80 stk.  (1200 våtservietter)

Pampers Våtservietter Sensitive 15 x 80 stk. (1200 våtservietter)


Pris
361 kr
(0,30 kr / Stykk)
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A272654

EAN: 8001841063188

Pampers Våtservietter Sensitive 15 x 80 stk. (1200 våtservietter)
Babyens følsomme hud fortjener den beviste beskyttelsen fra Pampers. De unike ingrediensene i Pampers balanserer pH og forhindrer hudirritasjon, ettersom den naturlige syremantelen i huden er bevart. Pampers Sensitive Protect våtservietter er spesial utviklet for å imøtekomme behovene til sensitiv babyhud og inneholder derfor ingen parfyme eller alkohol. Pampers Sensitive Protect våtservietter er dermatologisk testet og passer fra første dag.

Produktdetaljer:
  • Skånsom rengjøring med påvist hudbeskyttelse
  • De unike ingrendiensene balanserer pH og forhinder irritasjon av sensitiv babyhud
  • Uten parfyme og alkohol
  • 20% tykkere og ekstra skånsom for behagelig rengjøring av huden (sammenlignet med Pampers Fresh Clean)
  • Dermatologisk testet og egnet fra 1. dag
Innhold:
Aqua, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sorbitan Caprylate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Xanthan Gum, Pentadecalactone, Dipropylene Glycol, Caprylic/Capric

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
124 kr
(2480 kr / 1L)
Pris
1091 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Pampers

Pampers

Pampers, det ledende merket innen babyprodukter som bleier og tørkeservietter, har gitt foreldre mer praktiske og avanserte bleieløsninger siden deres oppstart i 1961. Det hele startet da Victor Mills, en genial ingeniør som jobber for Procter & Gamble, rett og slett mislikte tøybleier han byttet på sitt barnebarn, lite hygienisk var de og ikke minst tøyet måtte vaskes ofte. Dermed ble oppstarten av utvikling av Pampers satt igang for å produsere noe bedre for både barn og foreldre.

Revolusjonerende Evolusjon

Victor Mills’ innsats resulterte i en evolusjon, og det første patentet på en engangsbleie på 70 tallet som revolusjonerte måten moderne foreldre håndterer bleieskift ble skapt. I løpet av de siste tiårene har Pampers avansert sammen med kundenes behov, kanskje du selv som forelder har brukt Pampers når du var liten? De har utviklet ulike bleier til forskjellige aldersstadier dedikert til nyfødte, spedbarn og barn. Deres produkter er tilpasset for å passe forskjellige typer sensitiv hud, størrelse og vekt, en bleie er ikke bare en bleie, sjekk ut de forskjellige produktene vi tilby. Oppfinnelsen av Dry-Fit vakte mye oppmerksomhet da den bidro og fremdeles bidrar til å holde babyer bekvem under lang søvn og aktivt redusere enhver form for hudirritasjon. Dette ved å regulere luftstrømmen i bleien, med 360 graders komfortpassform og indikator som veileder deg ved tid for å skifte bleie slik at du ikke kaster tomme bleier eller venter for lenge med fulle bleier.

Pure Protection

Foreldre idag er stadig mer opptatt av å velge riktig bleie til sine små, og vi kan med stolthet introdusere Pampers Pure protection. For å møte de behov er Pure Protection-bleier laget av en kombinasjon av førsteklasses bomull, mykt plantebasert materiale og nøye utvalgte ingredienser for å gi det høyeste nivået av komfort og beskyttelse. Nybakte foreldre vet at en komfortabel og trygg bleie er avgjørende for å gi babyen den beste starten på livet med en enkel overgangsfase for nybakte foreldre med minimal erfaring når det kommer til bleieskift. Pure Protection-bleier gir overlegen komfort med jevnt fordelt fuktighet som forhindrer utslett og holder babyen din beskyttet. Ikke bare er bleiene hypoallergene, beriket med sheasmør og laget av bomull,men de har også den praktiske urinindikatoren som endrer farge når det er tid for bleieskift. Dessuten forstår produktet Pure Protection viktigheten av å beskytte planeten vår for fremtidens barn: Deres LEADS-program (Leading Edge Diverse Solutions) sikrer at produktene deres produseres ved bruk av miljøvennlig praksis for å beskytte verden som våre små vil vokse opp i.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Pampers Våtservietter Sensitive 15 x 80 stk. (1200 våtservietter)
5
1184 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1105
 
4 stjerner
| 70
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Pampers Våtservietter Sensitive 15 x 80 stk.  (1200 våtservietter)
Pampers Våtservietter Sensitive 15 x 80 stk. (1200 våtservietter)
361 kr
(0,30 kr / Stykk)