Pampers Våtservietter Aqua 720 våtservietter (15 x 48 stk)
Bærekraftig

Pampers Våtservietter Aqua 720 våtservietter (15 x 48 stk)


Pris
528 kr
(0,73 kr / Stykk)
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A342431

EAN: 8006540510247

Pampers Våtservietter Aqua 720 våtservietter (15 x 48 stk)
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
  • Pampers Harmonie Aqua våtservietter, 15 pakker med 48 = 720 våtservietter, skånsom hudbeskyttelse for sart hud med 99 % vann.
  • Nyfødtes hud er svært følsom og fortjener skånsom beskyttelse, fra og med bleieskiftet.
  • Pampers Harmonie Aqua våtservietter inneholder 99 % vann for skånsom hudbeskyttelse.
  • De inneholder 0 % plast i våtservietten og er laget av tiger premium bomull av høy kvalitet: 100 % plantebaserte fibre.
  • Den unike formelen er dermatologisk testet for å beskytte mot hudirritasjon bedre enn bomull og vann, slik at selv den mest følsomme huden er lett å rengjøre og trygt beskyttet.
  • Ettersom Pampers Harmonie Aqua er designet for den følsomme huden til nyfødte, er de laget uten alkohol, parfyme og fargestoffer.

Ingredienser:
  • Aqua, sitronsyre, natriumsitrat, natriumbenzoat, PEG-40 hydrogenert ricinusolje, sorbitankaprylat, dinatrium EDTA.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Bærekraft

Plastfri

Plast er slangbetegnelsen for kunststoffer. Plast produseres ofte på basis av petroleum. Den kritiske faktoren her er at disse petroleumsbaserte plastene er vanskelige å bryte ned, men vil brytes ned i bittesmå biter over tid. Disse delene er også kjent som mikroplast, som bidrar til hav- og miljøforurensning. Plastfrie produkter slipper bruk av petroleumsbaserte råvarer og bringer dermed mindre mikroplast i sirkulasjon.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Pampers

Pampers

Pampers, det ledende merket innen babyprodukter som bleier og tørkeservietter, har gitt foreldre mer praktiske og avanserte bleieløsninger siden deres oppstart i 1961. Det hele startet da Victor Mills, en genial ingeniør som jobber for Procter & Gamble, rett og slett mislikte tøybleier han byttet på sitt barnebarn, lite hygienisk var de og ikke minst tøyet måtte vaskes ofte. Dermed ble oppstarten av utvikling av Pampers satt igang for å produsere noe bedre for både barn og foreldre.

Revolusjonerende Evolusjon

Victor Mills’ innsats resulterte i en evolusjon, og det første patentet på en engangsbleie på 70 tallet som revolusjonerte måten moderne foreldre håndterer bleieskift ble skapt. I løpet av de siste tiårene har Pampers avansert sammen med kundenes behov, kanskje du selv som forelder har brukt Pampers når du var liten? De har utviklet ulike bleier til forskjellige aldersstadier dedikert til nyfødte, spedbarn og barn. Deres produkter er tilpasset for å passe forskjellige typer sensitiv hud, størrelse og vekt, en bleie er ikke bare en bleie, sjekk ut de forskjellige produktene vi tilby. Oppfinnelsen av Dry-Fit vakte mye oppmerksomhet da den bidro og fremdeles bidrar til å holde babyer bekvem under lang søvn og aktivt redusere enhver form for hudirritasjon. Dette ved å regulere luftstrømmen i bleien, med 360 graders komfortpassform og indikator som veileder deg ved tid for å skifte bleie slik at du ikke kaster tomme bleier eller venter for lenge med fulle bleier.

Pure Protection

Foreldre idag er stadig mer opptatt av å velge riktig bleie til sine små, og vi kan med stolthet introdusere Pampers Pure protection. For å møte de behov er Pure Protection-bleier laget av en kombinasjon av førsteklasses bomull, mykt plantebasert materiale og nøye utvalgte ingredienser for å gi det høyeste nivået av komfort og beskyttelse. Nybakte foreldre vet at en komfortabel og trygg bleie er avgjørende for å gi babyen den beste starten på livet med en enkel overgangsfase for nybakte foreldre med minimal erfaring når det kommer til bleieskift. Pure Protection-bleier gir overlegen komfort med jevnt fordelt fuktighet som forhindrer utslett og holder babyen din beskyttet. Ikke bare er bleiene hypoallergene, beriket med sheasmør og laget av bomull,men de har også den praktiske urinindikatoren som endrer farge når det er tid for bleieskift. Dessuten forstår produktet Pure Protection viktigheten av å beskytte planeten vår for fremtidens barn: Deres LEADS-program (Leading Edge Diverse Solutions) sikrer at produktene deres produseres ved bruk av miljøvennlig praksis for å beskytte verden som våre små vil vokse opp i.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Pampers Våtservietter Aqua 720 våtservietter (15 x 48 stk)
5
663 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 599
 
4 stjerner
| 56
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 3
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Pampers Våtservietter Aqua 720 våtservietter (15 x 48 stk)
Pampers Våtservietter Aqua 720 våtservietter (15 x 48 stk)
528 kr
(0,73 kr / Stykk)