NUK Soother full Sensitiv silikonstørrelse 2 grønn / blå 4 stykker fra 6. måned

NUK Soother full Sensitiv silikonstørrelse 2 grønn / blå 4 stykker fra 6. måned


Pris
208 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291649

NUK Soother full Sensitiv silikonstørrelse 2 grønn / blå 4 stykker fra 6. måned
Denne teksten er automatisk oversatt.
NUK-følsom smokk: spesielt skånsom mot våre kjære.
Når din lille er født, er selv den ferskeste, ømeste babyhuden spesielt følsom. Av denne grunn har NUK Sensitive NUK utviklet Sensitive soother for grunnleggende babyutstyr. Denne smokken er laget av 100% ekstra myk silikon og er derfor spesielt skånsom mot sensitiv babyhud. Takket være sin fleksible og svakt buede form hekker den seg opp mot det lille ansiktet nesten som en annen hud. I tillegg er ikke nesen tildekket, og derfor blir ikke pusten vanskelig for din kjære.

NUK Sensitive napp fås i forskjellige farger. Design Silikon napp er frisk og allsidig, slik at den respektive varianten ser bra ut med ethvert antrekk. Den plassbesparende emballasjen fungerer også som en praktisk transportboks og kan også brukes til hygienisk forberedelse i mikrobølgeovnen. Smokken passer for barn i nyfødt alder opp til små oppdagere på 18 måneder. Så din kjære starter spesielt forsiktig inn i sitt spennende liv!

NUK Pacifier: Naturen som vårt forbilde |
Fordi starten av livet er spesielt spennende for den lille, er det NUK spesielt viktig at babyen føler seg komfortabel og kan utvikle seg uhindret til enhver tid. Den spesielle formen til NUK-smokken gir en god feelgood-faktor: Den sugende delen er ikke bare spesielt myk, men ligner også mors bryst når hun ammer. Formen støtter den naturlige sugende bevegelsen, som spiller en viktig rolle ikke bare for fôring, men også for å lære viktige tigerferdigheter. I løpet av denne instinktive prosessen koordinerer babyer mange muskler og trener dem samtidig. Disse musklene trengs senere for å svelge, tygge og snakke ordentlig.

Når din kjære vokser kontinuerlig, vokser også kjevene og ganen jevnt og trutt. NUK-følsom smokk er derfor tilgjengelig i to størrelser, slik at den kan velges for å passe barnets alder i hver vekstfase. Takket være sin form, størrelse og materiale tilpasser den ekstra myke sugende delen av smokken seg komfortabelt til babyens munn og etterlater nok plass til sugende bevegelse så vel som tunge og tenner. Dette reduserer risikoen for feiljustering av tenner eller kjever. Eksperter er også overbevist: 90% av barneleger som ble undersøkt etter ordre fra NUK, vil anbefale dette ortodontisk riktige smokken fra NUK weiterempfehlen *.

For bærekraftens skyld: silikonpuss med gjenbrukbar soother boks

Nærheten til emballasjen er veldig NUK viktig for oss. ønsker NUK å gi NUK-foreldre muligheten til å fortsette å bruke emballasjen etter å ha pakket ut i stedet for å kaste den bort. Hver NUK-smokk kommer i en solid, gjenbrukbar transportboks. Dette holder den respektive smokken ren og tilbyr beskyttelse - en ideell løsning for å beskytte babyens kjæreste følgesvenner mot skitt og fuktighet, spesielt når du er ute og kjører.

produktdetaljer:
  • 100% ekstra myk silikon, spesielt skånsom
  • Design: Grønn / Blå
  • Størrelse: Størrelse 2 (6 - 18 måneder)
  • Passer til nyfødte
  • Original NUK Shape som emulerer kvinnebrystet
  • Ekstra myk sugende del for å redusere risikoen for feil i tann og kjeve
  • Fri fra BPA
  • 4 stk per pakke
  • Tilgjengelig i forskjellige farger

Tilbehør

Pris
60 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

NUK Soother full Sensitiv silikonstørrelse 2 grønn / blå 4 stykker fra 6. måned
208 kr