Rabatt- alt til utflukten 🚗
Rabatt- alt til utflukten 🚗
10% rabatt:
10MUST2213
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabattkoden
NUK Soother full Sensitiv silikonstørrelse 2 grønn / blå 4 stykker fra 6. måned

NUK Soother full Sensitiv silikonstørrelse 2 grønn / blå 4 stykker fra 6. måned


Pris
208 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A291649

NUK Soother full Sensitiv silikonstørrelse 2 grønn / blå 4 stykker fra 6. måned
Denne teksten er automatisk oversatt.
NUK-følsom smokk: spesielt skånsom mot våre kjære.
Når din lille er født, er selv den ferskeste, ømeste babyhuden spesielt følsom. Av denne grunn har NUK Sensitive NUK utviklet Sensitive soother for grunnleggende babyutstyr. Denne smokken er laget av 100% ekstra myk silikon og er derfor spesielt skånsom mot sensitiv babyhud. Takket være sin fleksible og svakt buede form hekker den seg opp mot det lille ansiktet nesten som en annen hud. I tillegg er ikke nesen tildekket, og derfor blir ikke pusten vanskelig for din kjære.

NUK Sensitive napp fås i forskjellige farger. Design Silikon napp er frisk og allsidig, slik at den respektive varianten ser bra ut med ethvert antrekk. Den plassbesparende emballasjen fungerer også som en praktisk transportboks og kan også brukes til hygienisk forberedelse i mikrobølgeovnen. Smokken passer for barn i nyfødt alder opp til små oppdagere på 18 måneder. Så din kjære starter spesielt forsiktig inn i sitt spennende liv!

NUK Pacifier: Naturen som vårt forbilde |
Fordi starten av livet er spesielt spennende for den lille, er det NUK spesielt viktig at babyen føler seg komfortabel og kan utvikle seg uhindret til enhver tid. Den spesielle formen til NUK-smokken gir en god feelgood-faktor: Den sugende delen er ikke bare spesielt myk, men ligner også mors bryst når hun ammer. Formen støtter den naturlige sugende bevegelsen, som spiller en viktig rolle ikke bare for fôring, men også for å lære viktige tigerferdigheter. I løpet av denne instinktive prosessen koordinerer babyer mange muskler og trener dem samtidig. Disse musklene trengs senere for å svelge, tygge og snakke ordentlig.

Når din kjære vokser kontinuerlig, vokser også kjevene og ganen jevnt og trutt. NUK-følsom smokk er derfor tilgjengelig i to størrelser, slik at den kan velges for å passe barnets alder i hver vekstfase. Takket være sin form, størrelse og materiale tilpasser den ekstra myke sugende delen av smokken seg komfortabelt til babyens munn og etterlater nok plass til sugende bevegelse så vel som tunge og tenner. Dette reduserer risikoen for feiljustering av tenner eller kjever. Eksperter er også overbevist: 90% av barneleger som ble undersøkt etter ordre fra NUK, vil anbefale dette ortodontisk riktige smokken fra NUK weiterempfehlen *.

For bærekraftens skyld: silikonpuss med gjenbrukbar soother boks

Nærheten til emballasjen er veldig NUK viktig for oss. ønsker NUK å gi NUK-foreldre muligheten til å fortsette å bruke emballasjen etter å ha pakket ut i stedet for å kaste den bort. Hver NUK-smokk kommer i en solid, gjenbrukbar transportboks. Dette holder den respektive smokken ren og tilbyr beskyttelse - en ideell løsning for å beskytte babyens kjæreste følgesvenner mot skitt og fuktighet, spesielt når du er ute og kjører.

produktdetaljer:
  • 100% ekstra myk silikon, spesielt skånsom
  • Design: Grønn / Blå
  • Størrelse: Størrelse 2 (6 - 18 måneder)
  • Passer til nyfødte
  • Original NUK Shape som emulerer kvinnebrystet
  • Ekstra myk sugende del for å redusere risikoen for feil i tann og kjeve
  • Fri fra BPA
  • 4 stk per pakke
  • Tilgjengelig i forskjellige farger

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Soother full Sensitiv silikonstørrelse 2 grønn / blå 4 stykker fra 6. måned
4.5
10 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Soother full Sensitiv silikonstørrelse 2 grønn / blå 4 stykker fra 6. måned
NUK Soother full Sensitiv silikonstørrelse 2 grønn / blå 4 stykker fra 6. måned
208 kr