REISERABATTER 😎
REISERABATTER 😎
Til og med 20.05.
Spar opptil 700kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode
NUK Smokk Space Disney Winnie The Pooh størrelse 1 i en pakke med fire stk.

NUK Smokk Space Disney Winnie The Pooh størrelse 1 i en pakke med fire stk.


Pris
259 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A299620

NUK Smokk Space Disney Winnie The Pooh størrelse 1 i en pakke med fire stk.
Denne teksten er automatisk oversatt.
Ole Brumm og vennene hans i NUK -serien
Den muntre Ole Brumm, den alltid populære bjørnen, pryder nå NUK -serien med hjertevarmende Design s. Sammen med sin honningkrukke følger Tigergutt og Tussi med ham på hans spennende reise inn i NUK produktverden. Med mot, nysgjerrighet og fremfor alt vennskap mestrer Ole Brumm og vennene hans alle spennende eventyr.

For spesielt sensitiv babyhud
Den lille har ikke bare sin egen vilje helt fra begynnelsen, men har også helt andre fysiske egenskaper. Babyens fortsatt unge og sarte hud er spesielt følsom. For å beskytte den på best mulig måte og alltid sikre den største komforten for den lille, har NUK utviklet NUK Space smokken. Denne smokken imponerer med sin spesielt flate og tynne sugedel, som gir nok plass til den naturlige sugebevegelsen. Den NUK Space smokken passer derfor komfortabelt i den lille munnen. Mer enn 95 % av babyene aksepterer NUK smokken*. I tillegg har NUK Space spesielt store åpninger som sikrer maksimal luftsirkulasjon og lar den sarte babyhuden puste. Derfor vil 99 % av mødrene anbefale NUK Space smokken til babyer med sart hud*.

*Uavhengig markedsundersøkelse, 114 mødre; Tyskland 2018.

NUK Smokker beroliger bedre enn noen gang før
Ettersom NUK er spesielt opptatt av den generelle sunne utviklingen til babyen din, ønsker NUK at alle NUK babyer skal ha en smokk som er naturtro og egnet for kjeven. Takket være videreutviklingen av den kjevevennlige NUK Original formen, beroliger NUK smokker bedre enn noen gang før. På grunn av den kjente formen aksepterer også ammede babyer denne smokken godt. Ammende mødre har bekreftet NUK at smokken ikke forstyrrer NUK ammingen**.
Dessuten forårsaker NUK smokker ikke feilstilling av tenner og kjeve. Den smale, flate og tynne sugedelen sørger for dette. Den minimerer trykket på de små tennene og kjeven. Enda en grunn til at NUK smokken verdsettes og anbefales av både jordmødre, barneleger og kjeveortopeder.
For eksempel bekrefter 100 % av de spurte kjeveortopedene at den velprøvde smokken NUK ikke forårsaker kjeve- eller tannstillingsfeil***. 90 % av mødrene anbefaler den, og 92 % av ammende mødre bekrefter at NUK smokken ikke forstyrrer ammingen**.

**Uavhengig markedsundersøkelse, 307 mødre; Tyskland 2017.
***Uavhengig markedsundersøkelse blant 50 jordmødre, barneleger og kjeveortopeder hver; Tyskland 2017.

En emballasje som kan gjøre mer
Forresten, NUK Space bringer sitt eget hjem, en praktisk smokkeboks. Med den kan smokken tilberedes hygienisk i mikrobølgeovnen samt transporteres og oppbevares rent og trygt til enhver tid.

Produktdetaljer:
 • NUK Original Form - modellert etter det kvinnelige brystet under amming, som passer perfekt i munnen når babyen suger på den.
 • Ekstra stor åpning for maksimal luftsirkulasjon og dermed pusting av huden - perfekt for sensitiv babyhud.
 • Ekstra flat og tynn sugedel - for en behagelig munnfølelse og god plass til den naturlige sugebevegelsen.
 • Gjenbrukbar transportboks, BPA-fri
 • Motiver i unikt Design , begrenset opplag
Tekniske detaljer:
 • Alder: Fra fødselen
 • Egnet opp til 6 måneder
 • Antall: 4 stykker
 • Materiale (smokk): Silikon
 • BPA-fri
 • Motiv: Ole Brumm

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Smokk Space Disney Winnie The Pooh størrelse 1 i en pakke med fire stk.
5
31 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 30
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Smokk Space Disney Winnie The Pooh størrelse 1 i en pakke med fire stk.
NUK Smokk Space Disney Winnie The Pooh størrelse 1 i en pakke med fire stk.
259 kr