NUK Smokk Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grått/rødt
-15%

NUK Smokk Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grått/rødt


Variant:
 • NUK Smokk Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grå/hvit
 • NUK Smokk Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grått/rødt

181 kr
Pris
154 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
27 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A329565

NUK Smokk Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grått/rødt
"De populære Disney-figurene Mikke og Minnie Mouse i NUK-serien
Med NUK ""Disney""-smokken blir Mikke barnets nye følgesvenn. De verdenskjente Disney-karakterene Mikke og Minnie Mus gleder både unge og gamle Disney-fans. Dykk inn i Disneys fantastiske verden med NUK-smokkene!

NUK Trendline silikonsmokken: modellert etter kvinnebrysten når de ammer
Dag etter dag har våre små mange spennende eventyr å oppdage. Smokken er en pålitelig venn som gir babyen din en følelse av trygghet og beroliger ham eller henne. Uansett om merkelige ansikter, merkelige lyder eller rare omgivelser har bekymret den lille, vil det kjente og instinktive suget på smokken raskt slappe av igjen. For å optimalisere denne feel-good-faktoren ytterligere, har NUK, oppfinneren av den kjevevennlige smokken, gjort den originale formen enda bedre. Den er modellert på kvinnebrystet når du ammer, som passer perfekt i munnen når babyen din suger på den. Det som er spesielt med denne smokken er at den er spesielt tynn og smal for å redusere trykket på tenner og kjeve. Den flate sugedelen og den glatte undersiden sørger for en behagelig munnfølelse og gir tungen god plass til den naturlige sugebevegelsen. NUK smokker tilpasser seg perfekt til barnets gane og aksepteres derfor spesielt raskt av babyer. Så de sørger for avslapning for babyen din og for deg.

NUK Space Pacifier: Lar sart babyhud puste
Babyens hud er delikat og følsom, og det er derfor NUK Space Pacifiers er designet for å gi huden luft og plass til å puste. Takket være sin unike Design er Space-smokken ikke bare skånsom mot huden, den ser også flott ut og er tilgjengelig i mange vakre design. Spenen på NUK Space-smokken har den originale NUK-formen, som er basert på mors bryst ved amming. På denne måten støtter smokken fra NUK babyens naturlige munnutvikling.

For kjærligheten til bærekraft: NUK-smokken med gjenbrukbar emballasje
Bærekraft er veldig viktig for oss. Vi ønsker å gi deg muligheten til å bruke emballasjen vår etter utpakking i stedet for å kaste den. Hver NUK-smokk kommer nå i en solid, gjenbrukbar boks som holder smokken ren og beskytter den – en ideell løsning for å beskytte babyens favorittledsager mot skitt og fuktighet, spesielt når du reiser.

Alle NUK-smokker har NUK Luftsystem. En ventil lar luften slippe ut fra den sugende delen. Dette holder den fin og myk og lindrer kjeven.

NUK-smokker er 100 % laget i Tyskland. De er selvfølgelig BPA-frie og samsvarer med den europeiske sikkerhetsstandarden EN1400.

Produktdetaljer:
 • Design: Mikke og Minnie Mouse i grått/rødt
 • Silikonspene
 • BPA-fri
 • Spesielt tilpasset den spesielt sensitive babyhuden
 • Maksimal luftsirkulasjon gjennom ekstra store åpninger i munnplaten
 • Tynn og smal spenehals - reduserer trykket på kjeven og tenner
 • Flattere sugedel og jevnere underside - for mer frihet for den naturlige sugebevegelsen
 • Størrelse 2, fra 6-18 måneder
 • Leveringsomfang: 4 x NUK Disney Mickey & Minnie Mouse Space silikonsmokker
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Smokk Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grått/rødt
5
15 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 15
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Smokk Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grått/rødt
NUK Smokk Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grått/rødt
181 kr
154 kr