NUK Drikkesett Alt-i-1 turkis/gul
Variant:
 • NUK Drikkesett Alt-i-1 blå/grønn
 • NUK Drikkesett Alt-i-1 turkis/gul

Pris
329 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A331355

EAN: 4008600406198

NUK Drikkesett Alt-i-1 turkis/gul
Denne teksten er automatisk oversatt.
" NUK Evolution Cups - den riktige koppen for hvert utviklingsstadium
Å lære å drikke selvstendig er et av de viktigste trinnene i babyens utvikling og en reell utfordring når det gjelder tålmodighet og ferdigheter. Av denne grunn har NUK utviklet Evolution Cups, med forskjellige drikketilbehør som vokser med barnet ditt. Med flere mulige kombinasjoner tilbyr denne serien av kopper den riktige koppen for hvert utviklingsstadium. Hvert ANEX er designet for å matche et annet læringsstadium og kan enkelt byttes ut etter hvert som babyens ferdigheter øker. På denne måten får barnet ditt alltid den støtten de trenger til enhver tid og lærer stadig å drikke moro.

NUK Trainer Cup med brustut for barn fra 6 måneder og over
Det som tidligere var en spene blir nå en myk tut som er spesielt skånsom mot tannkjøttet og ganen. Dette gjør overgangen fra flaske lettere. Og de ergonomisk formede håndtakene gjør at enda mindre barn kan holde flasken uten problemer med hele hånden eller fingrene. For å forhindre søl er NUK Trainer Cup selvfølgelig 100 % lekkasjesikker. Et ekstra lokk gir hygienisk beskyttelse når du er ute og reiser.

NUK Magic Cup med 360° drikkekant for barn fra 8 måneder og over
Magic-ANEXet gir barnet ditt muligheten å endelig drikke som de voksne - fra en helt vanlig kopp, uten håndtak og fra alle kanter. Den eneste ""magiske"" forskjellen: koppen kan ikke lekke fordi en silikonskive forsegler innsiden av ANEXet. Å drikke er fortsatt en barnelek: alt barnet ditt trenger å gjøre er å suge litt på kanten av koppen. Et ekstra lokk sørger for at NUK Magic Cup holder seg ren og trygg når du er ute og reiser.

NUK Action Cup med ekstra myk sugerør for barn 12 måneder og eldre
Denne koppen følger med utviklingsstadiene preget av barnets økende trang til å bevege seg. NUK Action Cup deltar i alle aktiviteter. Drikkefestet har et ekstremt mykt og fleksibelt sugerør som er spesielt skånsomt for ganen. For transport forsvinner sugerøret inn i lokket med en vri. Så det kan verken lekke eller bli skittent.

Informasjon:
 • Design : turkis/gul
 • Fyllekapasitet: 230 ml
Trener Cup-ANEX
Produktdetaljer:
 • Alder: Fra 6 måneder
 • Myk drikketut, skånsom mot ganen
 • Ergonomisk formede håndtak - lett å holde
 • Materiale: Plast (PP) polypropylen
 • Fri for BPA
Magic -Cup-ANEX
Produktdetaljer:
 • Alder: Fra 8 måneder
 • 360°-drikkekant kan brukes likt fra hver side
 • Med beskyttelseshette for på farten
 • Lekkasjesikker på grunn av en silikonskive
 • Materiale: Polypropylen (PP)
 • Fri for BPA
Action cup feste
Produktdetaljer:
 • Alder: Fra 1 år.
 • Mykt strå. Skånsom mot ganen og tannkjøttet
 • Vriende lukking beskytter halm på farten
 • Materiale: Polypropylen
 • Fri for BPA
Inkludert i leveringen:
 • 1 x sippy cup
 • 1 x trainer cup-feste
 • 1 x Magic -Cup-feste
 • 1 x Action-Cup-feste

NUK-kopper samsvarer med den europeiske sikkerhetsstandarden EN14350.
Les nøye advarslene og bruksanvisningen på innsiden. Ta vare på produktinformasjon og artikkel / LOT-nr. for senere bruk. Sugerør er ikke egnet for barn under 6 måneder. NUK-kopper og drikketilbehør kan kun kombineres med det respektive produktutvalget."

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Drikkesett Alt-i-1 turkis/gul
5
86 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 69
 
4 stjerner
| 14
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Drikkesett Alt-i-1 turkis/gul
NUK Drikkesett Alt-i-1 turkis/gul
329 kr