NUK Drikkekopp Mini Magic Cup 160 ml fra 6 måneder, rød

NUK Drikkekopp Mini Magic Cup 160 ml fra 6 måneder, rød


Variant:
 • NUK Drikkekopp Mini Magic Cup 160 ml fra 6 måneder, rød
 • NUK Mini sippy cup Magic Cup fra 6 måneder, mint

Pris
164 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A331209

EAN: 4008600398455

NUK Drikkekopp Mini Magic Cup 160 ml fra 6 måneder, rød
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Lær å drikke innen rekkevidde
NUK Mini Magic Cup lar selv de yngste drikke som de voksne. Drikkekanten på 360° oppmuntrer og trener drikking fra alle kanter - nesten som en vanlig kopp. Den ""magiske"" forskjellen: koppen kan ikke lekke fordi en silikonskive forsegler toppen på innsiden. Å drikke er fortsatt en barnelek: alt barnet ditt trenger å gjøre er å suge på kanten av koppen.
I tillegg er koppen ekstra liten og hendig. Takket være de ergonomiske håndtakene kan selv små fingre og hender holde den uten problemer. Og for å holde NUK Mini Magic Cup ren og trygg overalt, beskytter den et ekstra lokk.

NUK Mini Magic Cup - drikker som de voksne, spesielt for de minste
Koppen er laget av et robust materiale av høy kvalitet, 100 % BPA-fritt og trykt med søte motiver. Den består av ekstra få enkeltdeler som kan demonteres og settes sammen på et blunk. Alle deler er enkle og effektive å rengjøre.

Fire forskjellige valg - lær å drikke slik du liker det
Å lære å drikke på egen hånd er et av de viktigste trinnene i babyens utvikling og en reell utfordring i når det gjelder tålmodighet og dyktighet. Derfor har NUK utviklet Evolution Cups – drikkekopper, i to størrelser og med ulike drikkeANEX som vokser med barnet ditt. Hvert ANEX er designet for å passe til et annet læringsstadium og kan enkelt byttes ut etter hvert som babyens ferdigheter øker. I tillegg er alle drikketilbehør 100 % lekkasjesikre. Så barnet ditt får alltid den oppmuntringen de trenger til enhver tid og fortsetter å lære å drikke moro.

Produktdetaljer:
 • Alder: Fra 6 måneder
 • Lett å holde på grunn av praktiske håndtak
 • Design : rød
 • Fyllekapasitet: 160 ml
 • 360°- drikkekant kan brukes likt fra hver side
 • Med beskyttelseshette for på farten
 • Lekkasjesikker på grunn av en silikonskive
 • Materiale: Polypropylen (PP)
 • Fri for BPA

NUK-kopper overholder den europeiske sikkerhetsstandarden EN14350.
Les nøye advarslene og bruksanvisningen på innsiden. Ta vare på produktinformasjon og artikkel/ LOT-nr. for senere bruk. NUK-kopper og drikketilbehør kan kun kombineres med det respektive produktutvalget."

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Drikkekopp Mini Magic Cup 160 ml fra 6 måneder, rød
5
270 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 231
 
4 stjerner
| 30
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Drikkekopp Mini Magic Cup 160 ml fra 6 måneder, rød
NUK Drikkekopp Mini Magic Cup 160 ml fra 6 måneder, rød
164 kr