NUK Drikkekopp Magic Cup 230 ml 360° drikkekant i blått

NUK Drikkekopp Magic Cup 230 ml 360° drikkekant i blått


Variant:
 • NUK Drikkekopp Magic Cup 230 ml 360° drikkekant i blått
 • NUK Drikkekopp Magic Cup 230 ml 360° drikkekant rød
 • NUK Drikkekopp Magic Cup 230 ml 360° drikkekant mint

Pris
166 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A331198

EAN: 4008600398509

NUK Drikkekopp Magic Cup 230 ml 360° drikkekant i blått
Denne teksten er automatisk oversatt.
"NUK Magic Cup: å lære å drikke er magi
Å lære å drikke selvstendig er et av de viktigste trinnene i babyens utvikling. NUK Magic Cup lar barnet ditt drikke som de voksne - som fra en vanlig kopp og fra alle kanter. Den ""magiske"" forskjellen: koppen kan ikke lekke. En silikonskive forsegler toppen innvendig. Å drikke er fortsatt en barnelek: bare sug på kanten av koppen og den fine kantforseglingen åpnes - å lære å drikke er magi!

NUK Magic Cup - drikk som de voksne hele veien
The Magic Cup er laget av høykvalitets og robuste materialer, 100 % BPA-fri og trykket med søt motiver. Den består av ekstra få enkeltdeler som enkelt kan tas fra hverandre og rengjøres: Bare legg den i oppvaskmaskinen. Og for å holde NUK Magic Cup ren og trygg når du er ute og reiser, beskytter et ekstra lokk den.


Fire valg - lær å drikke som du vil
Læring å drikke selvstendig er et av de viktigste trinnene i babyens utvikling og en reell utfordring når det gjelder tålmodighet og ferdigheter. Derfor har NUK utviklet Evolution Cups – drikkekopper, i to størrelser og med ulike drikkeANEX som vokser med barnet ditt. Med flere kombinasjonsmuligheter tilbyr denne koppserien den rette koppen for hvert utviklingsstadium. Hvert ANEX er designet for å passe til et annet læringsstadium og kan enkelt byttes ut etter hvert som babyens ferdigheter øker. Dessuten er alle drikketilbehør 100 % lekkasjesikre. Så barnet ditt får alltid den oppmuntringen de trenger til enhver tid og fortsetter å lære å drikke moro.

Produktdetaljer:
 • Denne NUK-drikkekoppen er kompatibel med alle elementer i NUK Evolution Cup-serien
 • Drikk fra alle sider på grunn av 360° drikkekant
 • Tettende silikonskive forhindrer søl og søl
Tekniske detaljer:
 • Alder: Fra 8 måneder
 • Design : blå
 • Fyllekapasitet: 230 ml
 • 360° drikkekant
 • Lekkasjesikker
 • Materiale (sippy cup): Polypropylen (PP)
 • Materiale (skive): Silikon
 • BPA-fri
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Drikkekopp Magic Cup 230 ml 360° drikkekant i blått
5
278 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 236
 
4 stjerner
| 37
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Drikkekopp Magic Cup 230 ml 360° drikkekant i blått
NUK Drikkekopp Magic Cup 230 ml 360° drikkekant i blått
166 kr