nip Mash bolle spis grønn Sett med 2, grønn
Bærekraftig
Pris
78 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A299669

EAN: 4000821415683

nip Mash bolle spis grønn Sett med 2, grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Det er tid for grønne, innovative produkter, så moseskålen er ikke lenger den samme. Eat Green-bollen fra nip ® består av over 90% fornybare råvarer (karbohydrater og vegetabilske oljer (ingen palmeolje)). Den grønne emballasjen er bærekraftig og ufarlig for miljøet, papiret består av 100% resirkulert papp. Settet med 2 brett fra Eat Green er spesielt lett og lett å holde. Grøtskålen passer for babyer fra 4 måneder og er derfor ideell for de første mengdene grøt. Den høye kanten på bollen gjør det enkelt å skje ut maten. Det minimalistiske designet i delikate farger er spesielt populært og tilpasser seg perfekt til dagens trender. Det faste materialet er BPA-fritt og PVC-fritt. Den kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen eller brukes til oppvarming i mikrobølgeovnen. Mosskålene er uknuselige og tåler lett tøffe landinger. Spesielt praktisk, som Eat Green-koppene, kan bollene stables inne i hverandre, slik at de kan legges vekk raskt og enkelt. Kvalitet ""Made in Germany"".
I samsvar med mottoet ""Fra familier for familier"" føles nip ® spesielt engasjert for naturen og neste generasjon. Følgelig er det lagt stor vekt på utvikling av miljøvennlige produkter ved bruk av bærekraftige tigermaterialer og emballasjeløsninger. Dette resulterer i et bærekraftig og variert nip ® Grønt sortiment.

produktdetaljer:
  • Moseskål laget av> 90% fornybare råvarer
  • Emballasje laget av 100% resirkulert papir
  • Spesielt lett og lett å holde
  • Den høye kanten på bollen gjør det enkelt å skje maten ut
  • Bruddsikker materiale
  • Minimalistisk design i delikate farger
  • Passer til oppvaskmaskin og mikrobølgeovn
  • Stables sammen i hverandre
"

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: nip Mash bolle spis grønn Sett med 2, grønn
4.5
59 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 48
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

nip Mash bolle spis grønn Sett med 2, grønn
nip Mash bolle spis grønn Sett med 2, grønn
78 kr