Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

MINIMEIS Skulder Båre Grå/ Oransje
For øyeblikket utsolgt

Pris
1690 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A343206

EAN: 7072255000213

MINIMEIS Skulder Båre Grå/ Oransje
Passer fra 6 måneder til 5 år.

Maksimal komfort for aktive foreldre og en komfortabel og naturlig sittestilling for de små oppdagelsesreisende - MINIMEIS kombinerer innovasjon og sikkerhet med funksjonalitet. Å utforske verden på pappas trygge skuldre er mye moro og føles veldig bra. Det nye opphengssystemet med dobbel bue fremmer en ideell fordeling av vekten på skuldrene og en sunn sittestilling for barnet under korte eller lange turer til fots. I tillegg kan MINIMEIS enkelt foldes sammen liten og flat, noe som gjør den ideell for oppbevaring.

Maksimal komfort for foreldre og barn
Foreldre får komfort ved å plassere barnet på en spesialdesignet sete som svever rett over skuldrene dine, og avlaster nakke og skuldre fra direkte stress. Barnets vekt er jevnt fordelt over bæreselens kropp, noe som gir mulighet for lengre turer i komfort og stil med glade barn.

Trygge og glade oppdagere
Når du utforsker verden , barnet ditt sitter trygt på skuldrene dine, sikret med et midjebelte og benstropper. En sele med skulderstropper er inkludert for å gi ekstra støtte for overkroppen til de minste barna (6 til 10 måneder). Et uttrekkbart polstret sete gir maksimal komfort for barnet. Den støttende ryggstøtten er designet for å hjelpe barnet til å sitte oppreist mens det er i bæreren på skuldrene.

Liten, men mektig
Med bare 1,5 kg (3,3 lb) er MINIMEIS den letteste barnevognen med ramme på markedet. Til tross for sin superlette sammensetning, er MINIMEIS skulderbærer solid og sterk. MINIMEIS har bestått alle sikkerhetsstandardtester av SGS i både EU og USA. Bæreren er testet opp til den fastsatte standarden på 22 kg. Det slitesterke materialet til MINIMEIS tåler imidlertid mer vekt.

Tekniske detaljer:
  • Materialramme: rustfritt stål
  • Materialtekstil: 100 % polyester
  • Vekt: 1,6 kg
  • Brettestørrelse: 40 x 30 x 10 cm
  • Lastbar opp til 22 kg

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
769 kr
Pris
776 kr
Pris
296 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MINIMEIS Skulder Båre Grå/ Oransje
4
51 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 29
 
4 stjerner
| 13
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 5
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere