MAXI COSI sideseng Iora Essential Graphite
pinkorblue anbefaler
Variant:
 • MAXI COSI sideseng Iora Essential Graphite
 • MAXI COSI Iora Beyond Graphite samsovingsseng i grafitt
 • MAXI COSI Iora Beyond samsovingsseng Green
 • MAXI COSI Iora Beyond Grey samsovingsseng

2499 kr
Pris
2393 kr
Fri frakt
Du sparer
106 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A275400

EAN: 3220660316441

MAXI COSI sideseng Iora Essential Graphite
Unn deg litt ro etter en lang dag. Med visshet om at babyen bare er en armlengde fra deg, i den koselige sengen sin. Sidesengen Iora fra Maxi Cosi har en myk madrass, og kan justeres akkurat slik babyen din vil ha det.

Dere må ikke bryte kontakten, bare fordi det er sovetid. De 5 høydetrinnene og den praktiske skyvefunksjonen, lar barnet ditt ligge helt nær deg. Har dere planlagt en liten utflukt, eller tur til bestemor og bestefar? Ikke noe problem. Iora er lett å legge sammen, og transporteres i den praktiske reisevesken.

Det er så mange "for første gang" opplevelser i en liten babys liv. Det kan være ganske anstrengende! Etter en dag fylt med oppdagelser og ny kunnskap er det ingenting som er bedre enn å legge seg til å sove på en god madrass. Alt du trenger til natten kan du legge i den store oppbevaringskurven under sengen. Da trenger dere heller ikke å bruke så mye tid oppe om natten.

Er du klar til å la barnet sove på sitt eget rom? Da kan du ganske enkelt skyve Iora inn på barneromet. Den robuste rammen gjør at denne sidesengen også egner seg ypperlig som frittstående barneseng. Så kan babyen sove i kjente omgivelser.

Nettingvinduet sørger for god lufting, og for at babyen har god utsikt.

Stoffelementene er lette å ta av, og vaske i maskin. Babysengen kan alltid være hygienisk ren.

EasySlide funksjonen gjør at babysengen passer perfekt som sideseng til foreldresengen. Da kan dere og babyen skape trygge bånd, også om natten.

Produktdetaljer:
 • Skummadrass
 • Enkel skyvefunksjon
 • Stor oppbevaringskurv
 • Enkel å legge sammen og transportere
 • Høydejusterbar i 5 trinn
 • 2-i-1 sideseng og babyseng
 • Avtagbar og vaskbar oppbevaringskurv
 • Legges flatt sammen, inkluderer reiseveske
 • Kan festes til foreldresengen
Tekniske detaljer:
 • Vekt: 10,8 kg
 • Mål: 33 x 50,3 x 83 cm
 • Mål med innlegg: 74,8 x 55,4 x 96,4 cm

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet Med Maxi Cosi Barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet har gjennom årtier utviklet høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er ei nyfødt, baby, smårolling eller før/skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilstol for ditt barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg uavhengig av alderen til barnet så lenge vektkrav oppfylles.

Maxi Cosi Dette Merket Garanterer Kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi Barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi Cosi Barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet. Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI sideseng Iora Essential Graphite
5
854 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 739
 
4 stjerner
| 106
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI sideseng Iora Essential Graphite
MAXI COSI sideseng Iora Essential Graphite
2499 kr
2393 kr