Lek og moro på barnerommet 🙌
Lek og moro på barnerommet 🙌
10% rabattkode:
BRLK8596
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
MAXI COSI Paraplytrille Mara Modig grafitt
Pris
2357 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A283596

EAN: 3220660322015

MAXI COSI Paraplytrille Mara Modig grafitt
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra fødselen til ca. 4 år, 0 til 22 kg

Livet ditt som foreldre er mildt sagt travelt. Fra familiebesøk med tog, til ditt første besøk i svømmebassenget med bil, til et raskt kafémøte med venner. Med den ultrakompakte Maxi-Cosi Mara blir alt litt enklere. Så du kan få mer ut av hver dag.

Buggy
Den ultrakompakte designen Mara setter nye standarder når det gjelder kompakthet. Så du kan ta babyen og buggyen dit du vil.

Vår Maxi-Cosi Mara buggy tilpasser seg perfekt til enhver urban livsstil takket være dens lette designvekt, enkle manøvrerbarhet og sammenleggbarhet med en hånd. Løft Mara uanstrengt opp og ned trapp, manøvrer deg gjennom de travle gatene med bare en hånd eller ta den med deg uten å føle at du har vært på treningsstudioet.

Komfort
Barnets komfort Maxi-Cosi er vår topp prioritet. Derfor har vi som produsent designet en barnevogn som tilbyr høyeste komfortnivå. Trenger din lille pause når du er ute og går? Mara buggy vår sørger for en komfortabel reise med sine tre komfortable ryggstøtteposisjoner. Den lille kan lene seg tilbake eller ligge flatt og drømme mens du suger det hele.

Å få mer ut av hver dag
Maxi-Cosi Mara er den perfekte vognen for å reise . Fra toget til bilen og hjemover kommer Maxi-Cosi buggy med på hver reise. Den ultrakompakte, lette designen og enhåndsmanøvrerbarheten gjør at du kan få mer ut av hver dag.

Ultra kompakt
Maxi-Cosi buggy tar kompakthet til neste nivå og kan brettes med bare en hånd.

Manøvrerbarhet med den ene hånden
Bare manøvrering med den ene hånden og slipp den andre for å holde hånden til barnet ditt.

Lett
Ved 6,7 kg bærer du Mara uanstrengt opp og ned trappen.

produktdetaljer:
 • Ekstremt kompakt sammenleggbarhet
 • Rask sammenleggbar med en hånd
 • Lett for enkel transport
 • Manøvrering med bare en hånd
 • Kompakt sammenleggbar for enkel lagring
 • Komfortabelt sete med ekstra polstring
 • Flere luteposisjoner
 • Flatt liggende stilling inkludert, for nyfødte
 • Stor hette med visningsvindu
 • Justerbar benstøtte
 • 5-punkts sikkerhetsbelte for mer komfort og sikkerhet
 • Inkluderer shopping kurv for å få alt du trenger
Tekniske detaljer:
 • Lastbar opp til 22 kg
 • Vekt: 6,8 kg
 • Mål (bredde x lengde x høyde): 49,5 x 82,5 x 102,5 cm
 • Hjulmål: 15,5 cm foran 16,5 cm bak
 • Mål brettet (bredde x lengde x høyde): 29 x 70 x 22,5 cm

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet Med Maxi Cosi Barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet har gjennom årtier utviklet høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er ei nyfødt, baby, smårolling eller før/skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilstol for ditt barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg uavhengig av alderen til barnet så lenge vektkrav oppfylles.

Maxi Cosi Dette Merket Garanterer Kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi Barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi Cosi Barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet. Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Paraplytrille Mara Modig grafitt
4.5
120 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 84
 
4 stjerner
| 27
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Paraplytrille Mara Modig grafitt
MAXI COSI Paraplytrille Mara Modig grafitt
2357 kr