MAXI COSI Kori vippestol Essential graphite
Pris
1499 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A275394

EAN: 3220660316519

MAXI COSI Kori vippestol Essential graphite
Vipp, vipp, hurra!

Møt den nye 2-i-1 vippen - Kori! Trenger du og barnet ditt en pause en gang i blant? Da er den nye 2-i-1 vippen Kori fra Maxi-Cosi perfekt for dere. Den er minimalistisk designet og utrolig lett. Vippen kan bygges enkelt om fra bevegelig vippe til fast sete, og trekkene tåler maskinvask ved 30 grader. Uansett hva du har fore rundt i huset: Babyen kan kan være med i vippen sin!

Helt fra de første dagene kan babyen ligge godt i vippen, eller vippe på seg som den vil. Det gode nyfødt-innlegget av høykvalitets, mykt materiale gir barnet ditt den støtten det trenger, og litt ekstra sitte/liggekomfort.

Kori kan justeres i tre posisjoner, er lett av vekt, og lett å vaske. Det kompakte designet gjør det enkelt og praktisk å lagre vippen, for eksempel bak sofaen eller under sengen. Men med det moderne designet er det uansett ikke sikkert at du har lyst til å gjemme den vekk.

Ta med deg vippen over alt, så har babyen alltid et sted å ligge, sammen med deg. På den måten kan dere bruke kvalitetstid, og slappe av sammen.

Produktdetaljer:
  • Mykt og støttende nyfødtinnlegg for perfekt komfort
  • 3 justeringsmuligheterm en-hånds
  • Lett å legge sammen
  • Ideell på reisen, lett å lagre
  • Lettvaskede, hudvennlige tekstiler
  • Trekkene kan tas av med glidelås, og vaskes i maskin
  • Ergonomisk og moderne design
  • 3-punktsele for barnets sikkerhet

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet Med Maxi Cosi Barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet har gjennom årtier utviklet høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er ei nyfødt, baby, smårolling eller før/skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilstol for ditt barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg uavhengig av alderen til barnet så lenge vektkrav oppfylles.

Maxi Cosi Dette Merket Garanterer Kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi Barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi Cosi Barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet. Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Kori vippestol Essential graphite
5
308 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 274
 
4 stjerner
| 28
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Kori vippestol Essential graphite
MAXI COSI Kori vippestol Essential graphite
1499 kr