MAXI COSI Kore bilstol authentic graphite
Variant:
 • MAXI COSI Kore bilstol authentic grey
 • MAXI COSI Kore bilstol authentic graphite
 • MAXI COSI Kore bilstol authentic black

Pris
2587 kr
Fri frakt*
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A275880

EAN: 3220660317295

MAXI COSI Kore bilstol authentic graphite
Festing, lett som en lek.

MAXI COSI Kore bilstolen forener topp I-size sikkerhet (R129) med maksimal komfort. Den intuitive, enke belteføringen gjør det mulig for barnet å feste seg selv Kore er et moderne barnesete med høykvalitets trekk og detaljer.

Den er konstruert for at barnet skal kunne klatre opp i setet selv, uten problemer. De kommer lett til festene, og har mulighet til å låse seg sikkert fast. Setet holder den strengeste I-Size sikkerhetsnormen for barneseter og er forsterket med beskyttelse mot sidekollisjoner. Egnet for barn fra 100 til 150 cm, og vokser sammen med barnet i høyden og bredden.

Produktdetaljer:
 • Side Protection System Plus
 • Cocoon-skall for komplett beskyttelse fra hode til hofte ved sidekollisjon
 • Vokser med barnet - Justeres fra siden i bredde og høyde
 • I-Size sikkerhet
 • Intuitiv, enkel belteføring gjør det mulig for barnet å feste seg selv
 • Moderne design med høykvalitets detaljer
 • ISOFIX installasjon

Tekniske detaljer:
 • Anbefalt fra 3,5 til 12 år (15 - 36 kg)

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
383 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet Med Maxi Cosi Barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet har gjennom årtier utviklet høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er ei nyfødt, baby, smårolling eller før/skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilstol for ditt barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg uavhengig av alderen til barnet så lenge vektkrav oppfylles.

Maxi Cosi Dette Merket Garanterer Kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi Barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi Cosi Barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet. Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Kore bilstol authentic graphite
5
516 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 447
 
4 stjerner
| 59
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Kore bilstol authentic graphite
MAXI COSI Kore bilstol authentic graphite
2587 kr